4 monteurs beschikbaar in uw regio

Verwarming

Uw verwarmingssysteem laten installeren, onderhouden of vervangen?

Loodgieter Joris is met meer dan 20 jaar ervaring de specialist op het gebied van centrale verwarming en duurzame oplossingen.

U kunt bij ons terecht voor advies tot aan de installatie van uw verwarmingssysteem. Ook staan we bekend om onze klantvriendelijkheid en professionaliteit.

Kortom, wilt u een compleet nieuw verwarmingssysteem laten installeren? Of uw bestaande verwarming laten onderhouden of repareren? Of heeft u een andere vraag? Neem dan snel contact met ons op.

Wij beantwoorden uw vragen en helpen u graag vooruit.

Centrale verwarming

Wilt u een centrale verwarmingssysteem aanleggen of uw bestaande verwarmingssysteem laten repareren? Zoek dan niet verder. Wij kunnen u adviseren over welke verwarmingssysteem het beste past bij uw woning.

Sommige woningen maken bijvoorbeeld nog gebruik van een verouderde boiler. Deze kunnen wij voor u vervangen door een nieuw verwarmingssysteem. Ook kunt u bij ons een onderhoudscontract afnemen voor uw centrale verwarming. Wij komen dan periodiek bij u langs om onderhoud uit te voeren aan. Alle werkzaamheden worden uiteraard uitgevoerd door een erkend installateur.

Daarnaast maken wij gebruik van uitsluitend A-merken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Centrale verwarming
thermostaat

Thermostaat

Heeft u al een thermostaat in huis? Mocht u een thermostaat thuis willen laten installeren dan heeft u de keuze uit 2 soorten. U kunt een draadloze thermostaat nemen of eentje die verbonden is via het internet. Deze kunnen gebruikt worden voor zowel de verwarming als alle kranen in uw huis waaronder de douchekraan. Ook kunnen we uw huidige thermostaat vervangen voor een nieuwe. Heeft u vragen of interesse? Neem dan contact met ons op voor een prijsindicatie.

 
 

Verwarming aanleggen

Heeft u nog geen verwarming in huis? Wilt u er een laten aanleggen? Zoek dan niet verder. Bij Loodgieter Joris kunt u uw verwarming bestellen en laten aansluiten door een van onze erkende installateurs. Ook kunnen wij u helpen bij het kiezen van het juiste model.

 
 

Verwarming vervangen

Als u een bestaande verwarming heeft kunt u deze door ons laten vervangen. Wij demonteren uw oude verwarmingssysteem en installeren een nieuwe voor u. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door erkende installateurs. Ook in dit geval kunnen wij u adviseren van aankoop tot het gebruik van uw nieuwe type verwarming. Heeft u hier vragen over? Bel ons op om de mogelijkheden rustig met u te bespreken.

 
 
Ontstoppingsdienst

Een snelle interventie zoals u van ons gewend bent bij een verstopte wc of leidingen.

Loodgieter

Wij repareren alle lekkages in en rondom uw huis. Dit doen wij snel en voor een eerlijk tarief.

CV ketel

Wilt u een nieuwe cv ketel laten installeren of onderhoud laten uitvoeren? Neem contact met ons op.

Verwarming

Het laten installeren, onderhouden of repareren van een verwarmingssysteem doen wij uitsluitend met vakmensen.

Radiatoren

Ook voor het onderhouden van uw radiator betaalt u bij ons een zeer scherpe prijs.

Een boiler op de juiste manier installeren en aansluiten vereist specialistische kennis.

GRATIS OFFERTE

Wilt u graag weten wat iets kost? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.