Uw verwarmingssysteem laten installeren, onderhouden of vervangen?

Loodgieter Joris is met meer dan 20 jaar ervaring de specialist op het gebied van centrale verwarming en duurzame oplossingen. U kunt bij ons terecht voor advies tot aan de installatie van uw verwarmingssysteem. Ook staan we bekend om onze klantvriendelijkheid en professionaliteit. Kortom, wilt u een compleet nieuw verwarmingssysteem laten installeren? Of uw bestaande verwarming laten onderhouden of repareren? Of heeft u een andere vraag? Neem dan snel contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen en helpen u graag vooruit.

Centrale verwarming

Wilt u een centrale verwarmingssysteem aanleggen of uw bestaande verwarmingssysteem laten repareren? Zoek dan niet verder. Wij kunnen u adviseren over welke verwarmingssysteem het beste past bij uw woning. Sommige woningen maken bijvoorbeeld nog gebruik van een verouderde boiler. Deze kunnen wij voor u vervangen door een nieuw verwarmingssysteem. Ook kunt u bij ons een onderhoudscontract afnemen voor uw centrale verwarming. Wij komen dan periodiek bij u langs om onderhoud uit te voeren aan. Alle werkzaamheden worden uiteraard uitgevoerd door een erkend installateur. Daarnaast maken wij gebruik van uitsluitend A-merken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Thermostaat

Heeft u al een thermostaat in huis? Mocht u een thermostaat thuis willen laten installeren dan heeft u de keuze uit 2 soorten. U kunt een draadloze thermostaat nemen of eentje die verbonden is via het internet. Deze kunnen gebruikt worden voor zowel de verwarming als alle kranen in uw huis waaronder de douchekraan. Ook kunnen we uw huidige thermostaat vervangen voor een nieuwe. Heeft u vragen of interesse? Neem dan contact met ons op voor een prijsindicatie.

Verwarming aanleggen

Heeft u nog geen verwarming in huis? Wilt u er een laten aanleggen? Zoek dan niet verder. Bij Loodgieter Joris kunt u uw verwarming bestellen en laten aansluiten door een van onze erkende installateurs. Ook kunnen wij u helpen bij het kiezen van het juiste model.

Verwarming vervangen

Als u een bestaande verwarming heeft kunt u deze door ons laten vervangen. Wij demonteren uw oude verwarmingssysteem en installeren een nieuwe voor u. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door erkende installateurs. Ook in dit geval kunnen wij u adviseren van aankoop tot het gebruik van uw nieuwe type verwarming. Heeft u hier vragen over? Bel ons op om de mogelijkheden rustig met u te bespreken.

SPOED LOODGIETER NODIG? BEL NU!

Heeft u een loodgieter met spoed nodig? Bel ons via 0471 212 420. We staan binnen een half uur voor uw deur om uw spoed klus op te lossen.

Contactformulier