5 monteurs beschikbaar in uw regio

Gootsteen ontstoppen

Gootsteen verstopt

Heeft u last van een verstopte gootsteen? Komt er een nare geur uit of loopt het water te traag weg? Zoek dan niet verder. Loodgieter Joris heeft al jaren ruime ervaring in het ontstoppen van leidingen. Onze ontstoppingsdienst staat 24/7 voor u klaar om spoedinterventies uit te voeren en wij kunnen al binnen 30 minuten op locatie zijn.

Met behulp van camera-inspectie vinden wij geheel nauwkeurig het probleem. Ontstoppen van uw gootsteen is zonder toegewijd gereedschap zeer moeilijk. Daarom hebben wij uitsluitend gediplomeerde vakmensen in dienst voor het ontstoppen van de wasbak of gootsteen bij u thuis. Bel ons nu via +32 471 21 24 20 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Waarom is mijn gootsteen verstopt en hoe voorkom ik dit?

Door dagelijks gebruik kunnen vet, schoonmaak producten of etensresten blijven hangen in de afvoer. Door ophoping zal het vuil blijven hangen waardoor uw gootsteen uiteindelijk verstopt raakt. Dit is vaak de belangrijkste reden voor het verstoppen van uw gootsteen.

U kunt dit voorkomen door uw gootsteen regelmatig met heet water te spoelen. Af en toe wat soda kan ook zeker geen kwaad. Doe de soda in een emmer met heet water en roer dit even. Giet het vervolgens in uw gootsteen. Haren zijn ook een veelvoorkomende oorzaak van een verstopte gootsteen. Haal deze dus ook weg als u ze ziet. Een van de beste manieren om een verstopte gootsteen te voorkomen is het gebruik van een zeefje. Deze kunt u vrijwel in elke huishoudelijke winkel aanschaffen.

Zelf ontstoppen van uw gootsteen

Veel mensen willen graag eerst zelf hun gootsteen ontstoppen. Dit raden wij sterk af vanwege de risico’s die dit met zich meebrengt. Het gebruiken van chemische producten is voor de buizen en leidingen namelijk zeer slecht en kan schade aanrichten waardoor de verstopping alleen maar erger wordt. Er kunnen bijvoorbeeld meerdere scheuren ontstaan. Voorkomen is immers beter dan genezen. Neem nu contact met ons op voor een snelle interventie.

Loodgieter Joris inschakelen

Is het u niet gelukt om zelf uw gootsteen te ontstoppen? Geen paniek. Loodgieter Joris heeft ruime ervaring in het snel en efficiënt ontstoppen van afvoerleidingen en gootstenen. Wij weten dat het belangrijk is dat dit snel gebeurd en kunnen daarom al vaak binnen 30 minuten bij u voor de deur staan. Wilt u dat wij u probleem komen verhelpen? Of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via de telefoon of via ons contactformulier.

Is uw riool onverwacht verstopt? Onze ontstoppingsdienst kan al binnen 30 minuten op locatie zijn om uw verstopping vakkundig te verhelpen.

Wc ontstoppen

Wc verstopt? Geen probleem. Wij lossen het probleem snel en vakkundig voor u op tegen een eerlijk tarief. Neem direct contact met ons op voor een prijsopgave.
Is uw afvoer verstopt? Onze ontstoppingsdienst ontstopt uw afvoer binnen no-time zodat u weer gebruikt kunt maken van uw sanitaire voorzieningen.

GRATIS OFFERTE

Wilt u graag weten wat iets kost? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.