8 monteurs beschikbaar in uw regio

Afvoer ontstoppen

Afvoer ontstoppen

De afvoer is door intensief gebruik vaak de belangrijkste pijpleiding in het dagelijks leven. Hierdoor komen verstoppingen altijd ongelegen en wil je dit zo snel mogelijk oplossen. Bij Loodgieter Joris schakelen wij daarom onze beste vakmannen zodat u zo snel mogelijk weer door kunt gaan met uw dagelijkse gang van zaken. Wij kunnen eventueel al binnen 30 minuten op locatie zijn, en dat tegen een zeer concurrerende prijs.

Oorzaken verstopte afvoer

Veel voorkomende oorzaken van een verstopping van je afvoer is het doerspoelen frituurolie, vetresten, doekjes, chemiste restanten en mondkapjes, deze kunnen niet door de afvoer doorgespoeld worden. In de afvoerbuis van een toilet kan ook kalkaanslag vormen, waardoor de opening van de buis op den duur kleiner wordt en het water er niet meer goed door kan. In de douche kunnen zich ook andere oorzaken afspelen zoals het verlies van haar tijdens het scheren, douchen of wassen, waarbij na een tijdje een haarbal kan onstaan. Dit leidt tot een minder goede stroming van het water.

Hoe voorkom ik een verstopte afvoer?

Natuurlijk moeten alleen kleinere, oplosbare producten door de afvoer doorgespoeld worden. Reining uw afvoerleiding elke 2 maanden met baking soda en warm water. Hierbij worden geen schadelijke stoffen gebruikt en kan je gemakkelijk afvalresten in de afvoer verwijderen. Heet water neemt vuil met zich mee, ook kan je daarom regelmatig wat heet water door de afvoer heen gieten om het schoon en vrij te houden van een verstopping. Je kan dit ook mengen met koffieprut voor een beter resultaat.

Professioneel afvoer ontstoppen

Een specialist die snel het verstoppingsprobleem kan verhelpen is gewenst wanneer het anders voor een onaangename situatie zorgt. Het ontstoppen moet dan ook op goede wijze gebeuren. Er zijn meerdere mogelijke problemen en dus zijn er meerdere mogelijke aanpakken ter verhelping van het probleem. Wij weten hier goed mee om te gaan. Met behulp van camera-inspectie zijn wij in staat sneller en nauwkeuriger het probleem op te sporen en op te lossen zodat u weer gebruikt kunt maken van de afvoer.

Een goede prijs-kwaliteit verhouding

Het is belangrijk dat de ontstopping snel maar goed gebeurt. Vaak wordt de prijs dan ook veel hoger ingeschat door een bedrijf en betaalt u uiteindelijk te veel. Bij ons kun je uitgaan van een eerlijke prijs en een goede kwaliteit resultaat.

Spoedinterventies

Bij Loodgieter Joris staan wij met spoed op locatie bij u. Door contact met ons op te nemen zijn wij eventueel binnen 30 minuten bij u. Onze lijn is speciaal voor u dag en nacht open zodat u niet hoeft te wachten.

Is uw riool onverwacht verstopt? Onze ontstoppingsdienst kan al binnen 30 minuten op locatie zijn om uw verstopping vakkundig te verhelpen.

Wc ontstoppen

Wc verstopt? Geen probleem. Wij lossen het probleem snel en vakkundig voor u op tegen een eerlijk tarief. Neem direct contact met ons op voor een prijsopgave.

Een verstopte gootsteen is niet fijn. Onze ontstoppingsdienst klaart dit klusje voor u. Binnen 30 minuten op locatie. Bel voor een vrijblijvende prijsopgave.

GRATIS OFFERTE

Wilt u graag weten wat iets kost? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.