Heeft u een lekkage in van uw leidingen? Onze loodgieter komt direct bij u langs.

Heeft u ergens een lekkage in een van de leidingen van uw huis? Dan is het erg belangrijk dat deze zo snel mogelijk wordt opgespoord en hersteld. Anders kan het lekkende water ernstige schade veroorzaken aan uw woning. Zo kunt u te maken krijgen met rottend hout en/of schimmelplekken, wat weer tot gezondheidsrisico’s kan leiden. Een lekkage in een leiding van uw rioolaansluiting kan nog vervelender zijn in verband met de vrijkomende geur. Zelfs deze geur kan gevaarlijk zijn voor uw gezondheid.

Daarom is het van belang dat deze snel weer verdwijnt. Wij van Loodgieter Joris kunnen op professionele en vakkundige wijze uw lekkages dichten. Dit doen wij uiteraard tegen een zeer concurrerende en eerlijke prijs. Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wat kan ik beter niet doen?

Wat u absoluut niet moet doen bij een lekkage is de muur zelf openbreken als u vochtplekken op uw muur heeft. U kunt de muur bijvoorbeeld openbreken op de plek waar de vochtplek zichtbaar is terwijl de lekkage een tiental centimeters verderop zit.

Ook kunt u de lekkage erger maken of zelfs een nieuwe lekkage veroorzaken aan een van uw leidingen. Ook kunt u schade veroorzaken aan de stroomvoorziening van uw huis. Dit kan overigens ook nog gevaarlijk zijn. Probeer dus absoluut niet zelf het lek te dichten. Er is kans dat u hiermee meer schade aanricht dan u al had.

Wat kan ik zelf doen bij een lekkage?

Het eerste wat u moet doen is het water opvangen met een emmer, tuiltje of klein tonnetje. Dit is handig als de lekkage in het plafond zit en deze hiervandaan lekt. Ook is het het beste als u de watertoevoer helemaal afsluit in uw huis totdat de lekkage gedicht is. Dit om nog meer schade aan uw huis en/of muren te voorkomen.

Mocht u een lekkage hebben bij een van uw leidingen probeer hier dan wat hand- of theedoeken eromheen te plaatsen zodat de doeken het water kunnen absorberen. Heeft u dit allemaal al gedaan? Bel dan Loodgieter Joris. U krijgt van ons direct een prijsopgave en als u hiermee akkoord gaat komen wij in zeer korte tijd uw lekkage verhelpen.

Bel Loodgieter Joris

Loodgieter Joris streeft ernaar zijn klanten op professionele en vakkundige wijze van dienst te kunnen zijn voor een eerlijke en concurrerende prijs. Wij zijn meestal binnen 1 uur op locatie. Interesse? Neem snel contact met ons op.

GRATIS OFFERTE

Wilt u graag weten wat iets kost? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Contactformulier