Cv-ketel

Uw cv-ketel laten installeren, onderhouden of repareren?

Loodgieter Joris installeert, onderhoudt en vervangt cv-ketels op vakkundige wijze en voor een eerlijke prijs.  Wij kunnen ook uw defecte cv-ketel repareren als dit mogelijk is. Mocht u kiezen voor een geheel nieuwe cv-ketel dan kunt u er gerust op zijn dat wij u een cv-ketel leveren die aan alle Europese normen en eisen voldoet. Als u vragen hierover heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of mobiele telefoon.

Cv-ketel reparatie

Het kan erg vervelend zijn als u onder de douche staat en er geen warm water. Of als de verwarming het niet doet. Dit soort dingen gebeuren meestal in de winter, precies wanneer een cv-ketel nodig is voor het verwarmen van uw huis en water. Daarom is het van belang dat u uw cv-ketel goed onderhoudt en tijdig laat repareren wanneer deze defecten vertoont. Meestal kunnen wij de cv-ketel op locatie repareren zodat je snel weer kunt beschikken over warm water en een verwarmd huis. Soms moeten wij echter de cv-ketel meenemen zodat we deze beter kunnen repareren bij ons op de zaak. Werkt uw cv-ketel niet goed? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op voor een gratis prijsopgave.

Cv-ketel onderhoud

Loodgieter Joris onderhoudt al jaren cv-ketels naar alle tevredenheid van onze klanten. Bij ons weet u in ieder geval zeker dat u met een ervaren specialist te maken heeft. Of het nou gaat om een simpele vervanging van een onderdeel of dat u een geheel nieuwe cv-ketel nodig heeft, wij regelen het voor u. Wilt u (periodieke) onderhoud laten uitvoeren aan uw cv-ketel? Of heeft u vragen met betrekking tot het onderhouden van uw cv-ketel? Aarzel daarom niet en neem snel contact met ons op voor een gratis offerte.

Cv-ketel installatie

Heeft u nog geen cv-ketel in huis? Wilt u een cv-ketel laten installeren bij u thuis? Wij van Loodgieter Joris hebben dit klusje wel vaker geklaard. Als u op zoek bent naar een gedreven specialist op het gebied van het installeren van cv-ketels bent u bij ons aan het juiste adres. Neem dus snel contact met ons op voor een gratis prijsopgave of als u andere vragen heeft over het installeren van de cv-ketel.

Een selectie van de merken waarmee wij werken

Merken waarmee wij werken

Wij werken tegen een zeer scherp en eerlijk tarief. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

€ 159,-

Wij werken tegen een zeer scherp en eerlijk tarief. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

€ 189,-

GRATIS OFFERTE

Wilt u graag weten wat iets kost? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.