2 monteurs beschikbaar in uw regio

Een verstopte riool ontstoppen? Bel onze ontstoppingsdienst

Uw riool ontstoppen?

Een verstopte riool staat het dagelijks huishouden enorm in de weg. Door zowel de nare geur als de hindering van de alledaagse gang van zaken, zoals douchen en het gebruik van het toilet, is een ontstopping het laatste wat je wil. Onze gespecialiseerde medewerkers bij Loodgieter Joris zorgen dan ook voor de snelste verhelping van het probleem.

Oorzaken

Per huishouden worden er vele tientallen liters per dag aan water gebruikt. Dit afvalwater bevat vervuiling, waaronder etensresten, ontlasting, doekjes, luiers of vetresten. Het afval kan door contact met de rioolleiding te maken achterblijven. Omdat een riool bedoeld is voor de afvoer van van water en toiletpapier, kan het voor een ontstopping zorgen. Bij deze ontstopping komt stankoverlast vaak voor.

Professioneel riool ontstoppen

Een verstopte riool moet per direct professioneel aangepakt worden. Een specialist is dan ook wel gewenst. Wij weten goed om te gaan met iedere situatie de juiste gereedschappen te gebruiken zodat wij het probleem het snelst en meest effectief kunnen verhelpen. Met behulp van camera-inspectie sporen wij de aard van het probleem op zodat wij die direct en schadeloos kunnen oplossen.

Zelf ontstoppen riool

Wilt u zelf uw riolering onstoppen? Gebruik ten alle tijden geen chemische producten. Deze producten kunnen de leidingen beschadigen en verhelp je het probleem maar tijdelijk. Soda is een effectief ontstoppingsmiddel. De soda laat je enkele minuten intrekken en spoel je uiteindelijk met heet water door, waarbij het vuil meegenomen wordt. Het is handig om dit meerdere keren te doen om ook alles los te krijgen. Hierbij zijn hardnekkige ontstopping niet aan te pakken. Het aanschaffen van een rioolontstopper is wél mogelijk. Warm de ontstopper op met wat warm water. Dit zorgt voor een versoepelendere werking en kan je dus beter ontstoppen. Ook hierbij zijn hardnekkige ontstopping niet aan te pakken. Schakel daarom één van onze specialisten in zodat wij de leidingen kunnen ruimen zonder schade toe te brengen.

Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit

Het is belangrijk dat de ontstopping snel maar goed gebeurt. Vaak wordt de prijs dan ook veel hoger ingeschat door een bedrijf en betaalt u uiteindelijk te veel. Bij ons kun je uitgaan van een eerlijke prijs en een goede kwaliteit resultaat om de klant zo te vrede mogelijk te maken.

Met spoed op locatie

Bij Loodgieter Joris snappen wij de ernst en hindering van een verstopte riool. Neem daarom direct contact met ons op zodat wij eventueel binnen 30 minuten bij u op locatie staan. Wij staan dag en nacht voor u klaar zodat u niet langer hoeft te wachten.

Is uw afvoer verstopt? Onze ontstoppingsdienst ontstopt uw afvoer binnen no-time zodat u weer gebruikt kunt maken van uw sanitaire voorzieningen.

Wc ontstoppen

Wc verstopt? Geen probleem. Wij lossen het probleem snel en vakkundig voor u op tegen een eerlijk tarief. Neem direct contact met ons op voor een prijsopgave.

Een verstopte gootsteen is niet fijn. Onze ontstoppingsdienst klaart dit klusje voor u. Binnen 30 minuten op locatie. Bel voor een vrijblijvende prijsopgave.

GRATIS OFFERTE

Wilt u graag weten wat iets kost? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.