5 monteurs beschikbaar in uw regio

Septische put ledigen Antwerpen 24/7 beschikbaar!

Het ledigen van een Antwerpse septische tank kost

Loodgieterjoris – uw lokale rioolreinigingsdienst voor Antwerpen, Brasschaat, Schoten, Kapellen, Mortsel, Edegem, Kontich, Schilde, Zwijndrecht, Ranst en Stabroek – staat voor een professionele interventie, een snelle service en een klantvriendelijke aanpak. Loodgieterjoris verleent haar diensten zowel aan particulieren als aan bedrijven. Een eerlijke en duidelijke berekening van de kosten voor het ledigen van een beerput of septische put maakt deel uit van de bedrijfspolitiek.

Loodgieterjoris berekent een prijs aan de hand van de volgende vragen:

  • Hoe groot is uw septic tank of beerput?
  • Is uw put goed bereikbaar met de auto?
  • Welke middelen gebruikt de expert voor het legen?
  • Is het ontstoppen van een afvoer ook noodzakelijk?
  • Hoeveel werkuren zijn met de werkzaamheden gemoeid?

Voor een prijsopgave kunt u uiteraard bellen of mailen. U bespreekt uw wensen met de experts van Loodgieterjoris, u bespreekt de kosten en u kunt direct een afspraak maken. Kort daarna staat er een medewerker van Loodgieterjoris bij u in Antwerpen aan de deur om uw septic tank te legen en/of te reinigen.

 
 

Een septische tank ledigen in Antwerpen

Bent u op zoek naar een lediger voor uw septic tank ledigen in Antwerpen? Heeft u problemen met uw put? Onze ledigingsdienst dekt momenteel Antwerpen en omstreken niet. 

Ons team werkt er hard aan om er in de toekomst een voor u klaar te hebben.

 
 

Op zoek naar een lokale ruimer in Antwerpen ASAP?

Moet u dringend uw septische put laten ledigen in Antwerpen? Laat Loodgieterjoris het voor u afhandelen. Neem contact met hem op via e-mail of telefoon, en een afspraak is zo geregeld. Loodgieterjoris brengt u snelle en betrouwbare hulp bij calamiteiten zoals verstopte leidingen of een verstopte put in Antwerpen, Brasschaat, Schoten, Kapellen, Mortsel, Edegem, Kontich, Schilde, Zwijndrecht, Ranst en Stabroek.

Gebruiken we een septische tank of een beerput?

U hebt vrijwel zeker een septische put als uw huis of bedrijf niet op de riolering van de stad is aangesloten. In de volksmond worden septische putten nog steeds beerputten genoemd, maar het gebruik van de ouderwetse beerputten is in Europa al geruime tijd verboden. Overal in woonwijken zijn beerputten dus vervangen door septische putten, die een groot deel van uw huishoudelijk afvalwater zuiveren. Ruimingsdiensten kunnen uw beerput voor u lokaliseren als u niet weet waar hij zich bevindt, met behulp van een camera of sonar.

Loodgieterjoris is een bekend landelijk netwerk van professionele reinigingsdiensten. Ons sterke punt? Dat wij al onze klanten in heel België direct kunnen helpen met een lokale, professionele, ervaren en betrouwbare rioolreinigingsdienst. En meer nog: onze vakmensen legen uw septic tank altijd tegen een eerlijke, faire prijs! Heeft u een rioolput probleem, bel ons direct!

 
 

GRATIS OFFERTE

Wilt u graag weten wat iets kost? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.