Wc verstopt

Is uw wc verstopt? Dit kan voor veel problemen zorgen, vooral na het gebruiken ervan. Bij het doortrekken staat de wc vol met water en de ontlasting of urine blijft hangen. Is uw wc verstopt? Onze specialisten bij Loodgieter Joris zorgen ervoor dat u uw wc snel weer kunt gebruiken. Binnen 30 minuten staan wij bij u op locatie om u te helpen. Neem snel contact met ons op voor een spoedinterventie.

Waarom raakt mijn wc verstopt?

Meestal is de oorzaak een te groot voorwerp dat blijft hangen bij het doorspoelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan te veel toiletpapier of tampons. Het probleem bevindt zich meestal bij het waterslot, waar zich een kronkel bevindt waar het water eerst omhoog en vervolgens weer omlaaggaat. Hierbij kunnen voorwerpen blijven hangen aan de leiding waardoor er een verstopping ontstaat. Let daarom altijd goed op wat u door uw toilet spoelt. Immers, voorkomen is beter dan genezen. Is uw wc om een of andere reden toch verstopt? Lees dan in het kopje hieronder hoe u eerst zelf kunt proberen uw wc te ontstoppen.

Hoe kan ik zelf mijn wc ontstoppen?

Handmatig uw toilet ontstoppen? Dat kan, maar wees wel voorzichtig met het gebruik van chemische producten. Deze kunnen namelijk schade toebrengen aan de leidingen en zorgen dan voor grotere problemen. Dan bent u nog verder van huis. U kunt het het beste even wachten tot het water in uw verstopte wc is gezakt. Als u een emmer heeft kunt u die vullen met lauw water. Gooi eerst een kopje soda in uw wc. En vervolgens de emmer met lauw water erachteraan. Wachten even een kwartiertje en probeer hierna opnieuw door te trekken. Is de verstopping nog steeds niet verholpen? Dan raden wij u aan om één van onze ervaren vakmannen in te schakelen die dag en nacht voor u klaar staan zodat de verstopping snel en op een professionele wijze verholpen kan worden. Wij zijn tevens ook in het bezit van camera-inspectie apparatuur.

Spoedinterventie

Uit ervaring snappen wij dat u zo snel mogelijk van een verstopte wc af wilt. Daarom bieden wij een 24/7 spoedservice aan waardoor wij al binnen 30 minuten op locatie kunnen zijn om uw verstopping op een professionele wijze te verhelpen. Wilt u weten wat het kost? Of heeft u een andere vraag? Neem dan snel contact met ons op via ons telefoonnummer of via het contactformulier. Wij werken over het algemeen door heel Vlaanderen.

SPOED LOODGIETER NODIG? BEL NU!

Heeft u een loodgieter met spoed nodig? Bel ons via 0471 212 420. We staan binnen een half uur voor uw deur om uw spoed klus op te lossen.

Contactformulier