7 monteurs beschikbaar in uw regio

Overige ruimwerkzaamheden

Ik wil een ruimte laten ledigen en/of reinigen

Loodgieter Joris is in bezit van een eigen ruimwagen. Hierdoor kunnen wij uw septische putten, vetputten, regen- of beerputten en alle andere overige ruimtes snel en efficiënt ledigen of reinigen.

Ook als u bijvoorbeeld een ondergelopen kelder, liftkoker en of garage kunt u bij ons terecht. Wij komen langs en pompen dit met een zware pomp de ruimwagen in. Dankzij onze ervaring en erkend vakmanschap kunt u er gerust van uitgaan dat dit zo snel en goed mogelijk wordt afgehandeld.

Hoe werkt het?

U belt ons op en beschrijft het probleem. Wij maken op basis hiervan een offerte en als u hiermee akkoord gaat komen we langs. 

Zodra we onze werkzaamheden hebben afgerond geven we u nog even de gelegenheid om alles te controleren.

Na de ruiming krijgt u van ons ook een ruimingsattest als bewijs voor het reinigen van uw septische put. Als alles goed gaat zijn we binnen 30 minuten weer vertrokken.

beerput laten ledigen

Wanneer moet ik mijn septische put ruimen?

Het is verstandig uw put om de 2 a 3 jaar te laten ruimen. Dit doet u om een overlopend toilet te voorkomen. Als dit toch gebeurt komen er ook meteen onaangename geuren mee vrij. Dit wilt u niet hebben in uw woning. Neem daarom altijd vroegtijdig actie. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Ik wil mijn beerput laten ruimen.

 

Ook bij een beerput is het van belang dat u deze vroegtijdig ledigt en reinigt. Dit voorkomt niet alleen dat uw afvoerleidingen verstopt raken, maar ook voorkomt u hiermee een boel nare geuren.
Let dus goed op op indicaties die aangeven dat u uw beerput moet ledigen.

Wanneer moet ik mijn septische put ruimen?