8 monteurs beschikbaar in uw regio

Ontstoppingsdienst – dag en nacht bereikbaar

Last van een verstopping? Onze ontstoppingsdienst is 24/7 bereikbaar en snel op locatie!

Heeft u een verstopping in een van de leidingen van uw wc, douche, gootsteen of riool? Krijgt u het papier niet weg uit uw toilet en komt het vuile water naar boven? Dit gebeurt natuurlijk vaak en kan iedereen overkomen. Een ander vaak voorkomende bijproduct van een ontstopte leiding is de doordringende rioolgeur.

Wij kunnen deze problemen voor u op een kostenbesparende en effectieve manier verhelpen.

Onze ontstoppingsdienst is 24/7 bereikbaar voor spoedinterventies. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Is uw afvoer verstopt? Onze ontstoppingsdienst ontstopt uw afvoer binnen no-time zodat u weer gebruikt kunt maken van uw sanitaire voorzieningen.
Is uw riool onverwacht verstopt? Onze ontstoppingsdienst kan al binnen 30 minuten op locatie zijn om uw verstopping vakkundig te verhelpen.
Wc verstopt? Geen probleem. Wij lossen het probleem snel en vakkundig voor u op tegen een eerlijk tarief. Neem direct contact met ons op voor een prijsopgave.

Een verstopte gootsteen is niet fijn. Onze ontstoppingsdienst klaart dit klusje voor u. Binnen 30 minuten op locatie. Bel voor een vrijblijvende prijsopgave.

Uw wc laten ontstoppen

Uw wc, douche of andere leidingen vakkundig en effectief laten ontstoppen vereist vakkennis en specialisme. Wij bezitten jarenlange ervaring en expertise op het gebied van ontstoppingen.

Wij ontstoppen naast wc’s en douches ook uw riool of gootsteen. Spoedinterventies zijn altijd mogelijk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave of als u andere vragen heeft.

Uw wc laten ontstoppen
Camera inspectie

Camera inspectie

Wij maken indien nodig gebruik van camera inspectie. Hierbij gaan we met een hiervoor speciaal ontworpen camera uw leidingen in om de verstopping te kunnen traceren zodat deze makkelijker en effectiever verholpen kan worden.

Zodra de verstopping is getraceerd kunnen wij overgaan tot het effectief ontstoppen van uw leidingen. Hierdoor besparen wij tijd en bespaart u kosten. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.Wij maken indien nodig gebruik van camera inspectie. Hierbij gaan we met een hiervoor speciaal ontworpen camera uw leidingen in om de verstopping te kunnen traceren zodat deze makkelijker en effectiever verholpen kan worden.

Zodra de verstopping is getraceerd kunnen wij overgaan tot het effectief ontstoppen van uw leidingen. Hierdoor besparen wij tijd en bespaart u kosten. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Geurdetectie

Door gebruik te maken van geurdetectie kunnen we achterhalen waar de onprettige geur vandaan komt.

Of het nou gaat om een leiding in uw huis, uw wc of douche. Onze apparatuur speurt de vieze geur op waarna wij deze zorgvuldig en effectief kunnen verhelpen.

Nadat wij dit hebben gedaan moet de doordringende geur verdwenen zijn. Heeft u vragen of wilt u hier meer over weten? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Liever zelf ontstoppen?

Liever zelf ontstoppen?

Wilt u uw leiding toch liever zelf ontstoppen? Dat kan. Probeer eerst de ontstopper te gebruiken.

Lukt dit niet? Dan kunt u het proberen met een ontstoppingsmiddel.

Dit is in vrijwel elke supermarkt te vinden. U kunt ook soda gebruiken. Als u ervoor heeft gekozen om soda te gebruiken laat het dan een tijdje zitten en giet er daarna heet water overheen.

Ook kunt de zogenoemde veer gebruiken. Hierbij dient echter wel rekening gehouden te worden dat het ook verkeerd kan gaan en de veer een leiding of koppelstuk beschadigd en een lekkage veroorzaakt.

Neemt u liever geen risico? Loodgieter Joris heeft al meer dan 20 jaar ervaring met dit soort werkzaamheden. Wij lossen deze problemen dan ook graag voor u op.

GRATIS OFFERTE

Wilt u graag weten wat iets kost? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.