Wilt u een boiler laten installeren, vervangen of onderhouden door een erkende vakman?

Met een boiler kunt u thuis snel over warm water beschikken voor uw keuken en badkamer. Als u op zoek bent naar een boiler dan heeft u de keuze uit verschillende soorten. Zo zijn er bijvoorbeeld elektrische boilers en boilers die werken op gas. Een boiler op basis van gas is niet de meest milieuvriendelijke keuze, maar wel erg goedkoop. Daarnaast is er de elektrische boiler. Voor alle typen boilers kunt u bij ons terecht voor advies op maat en voor het aansluiten, onderhouden, repareren en vervangen.

Boiler installeren

Het voordeel van een elektrische boiler is dat er direct warm water uit de kraan komt. U hoeft dus niet meer te wachten met de kraan open tot er warm water uit stroomt. Een elektrische boiler aansluiten lijkt op het eerste gezicht een makkelijke taak maar kan erg vervelend uitpakken. Daarom is het aangeraden om dit uit te besteden aan een erkend loodgieter. Zo voorkomt u dat u fouten maakt en meer moet betalen. Wij kunnen de boiler voor u leveren en aansluiten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Boiler onderhoud & reparatie

Werkt uw boiler niet naar behoren of wilt u (periodiek) onderhoud uitvoeren? Dit is ook bij ons mogelijk. Wij kunnen met u de mogelijkheden bespreken over een onderhoudscontract. Daarnaast repareren wij defecte boilers. Denk bijvoorbeeld aan geen of weinig warm water, te weinig water uit de kraan of wanneer het water vies ruikt. Ook bij een lekkende boiler kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gasboiler

Een gasboiler is een goedkoper alternatief op de elektrische boiler werkend op aardgas. Als u deze wilt laten installeren in uw woning moet uw woning wel voorzien zijn van een aardgas aansluiting. Deze gasboilers staan er tevens om bekend weinig onderhoud nodig te hebben. Een gasboiler is niet zo makkelijk zelf aan te sluiten. Bij een gasboiler is het nog belangrijker dat deze wordt aangesloten door een erkend vakman zodat u er gerust op kunt zijn dat u een goed werkende boiler in huis heeft.

Zonneboiler

Wilt u liever een milieuvriendelijke en energiebesparende variant van een boiler? Dan kunt u kiezen voor een zonneboiler. Deze werken samen met zonnecollectoren die op het dak van uw woning worden geïnstalleerd. In het watervat zit water die vervolgens door het zonlicht en door de collectoren tegelijk wordt opgewarmd. Ook voor het aansluiten, repareren of vervangen van dit type boiler kunt u gerust bij ons terecht.

SPOED LOODGIETER NODIG? BEL NU!

Heeft u een loodgieter met spoed nodig? Bel ons via 0471 212 420. We staan binnen een half uur voor uw deur om uw spoed klus op te lossen.

Contactformulier