Onze loodgieters zijn actief in de regio Antwerpen

Onze loodgieters staan dag en nacht voor u klaar om in te grijpen bij noodherstellingen of normale opdrachten. Heeft u bijvoorbeeld een lekkende kraan, leiding of douche? Dan kunnen wij deze middels een spoedinterventie voor u dichten. Ook kunt u bij ons terecht voor andere loodgieters werkzaamheden aan uw sanitair, riool, leidingen etc. Wij hebben een eigen klusjesdienst, ruimdienst en ontstoppingsdienst. Wij zijn actief in de volgende regio’s:

Aartselaar Antwerpen Arendonk Baarle-Hertog Balen Beerse Berlaar Boechout Bonheiden Boom Bornem Borsbeek Brasschaat Brecht Dessel Duffel Edegem Essen Geel Grobbendonk Heist-op-den-Berg Hemiksem Herentals Herenthout Herselt Hoogstraten Hove Hulshout Kalmthout Kapellen Kasterlee Kontich Laakdal Lier Lille Lint Malle Mechelen Meerhout Merksplas Mol Mortsel Niel Nijlen Olen Oud-Turnhout Putte Puurs Ranst Ravels Retie Rijkevorsel Rumst Schelle Schilde Schoten Sint-Amands Sint-Katelijne-Waver Stabroek Turnhout Vorselaar Vosselaar Westerlo Wijnegem Willebroek Wommelgem Wuustwezel Zandhoven Zoersel Zwijndrecht

Ontstoppingsdienst

Onze ontstoppingsdienst is 24/7 te bereiken voor het ontstoppen van oa. uw wc, riool, gootsteen of afvoer in Antwerpen. Onze loodgieters komen binnen no-time bij u over de vloer om de verstopping aan een van uw leidingen te verhelpen. Wij maken gebruik van camera inspectie en andere professionele gereedschappen. Dus is uw wc, afvoer, gootsteen of riool verstopt? Neem dan direct contact met ons op om de schade te beperken. Wij zorgen ervoor dat we de verstopping herstellen zonder een van de leidingen te beschadigen.

Ruimdienst

Tevens hebben wij een eigen ruimdienst en vrachtwagen. Wij komen bij u op locatie om voor het ruimen van een septische put, beerput, regenput of andere putten. Ook horeca en slagerijen kunnen bij ons terecht voor het ruimen en reinigen van een vetput. De prijs van het reinigen en/of ruimen van een septische put hangt af van het aantal kubieke meter, de locatie en diepte van de put. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook als u een andere vraag heeft.

Klusjesdienst

U kunt gebruik maken van onze klusjesdienst voor allerlei werkzaamheden in en om het huis. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen, verwijderen of repareren van uw sanitair. Een douche, kraan of gootsteen. Ook voor andere werkzaamheden kunt u 24 op 24 bij ons terecht. U kunt ons het beste bellen voor een snelle afhandeling. Neem contact op via de telefoon of onze contactpagina.

Ventilatie reinigen

Wilt u een ventilatiesysteem laten reinigen? Het is van belang dat u dit van tijd tot tijd doet voor een goed werkende ventilatie. Zo weet u zeker dat de lucht die binnenkomt schoon is en geen vervuilde deeltjes of stof bevat. Loodgieter Joris onderhoudt al jaren naar volle tevredenheid meerdere typen ventilatiesystemen tegen een zeer concurrerend tarief. Wilt u graag weten wat het kost? Bel ons dan voor een vrijblijvende prijsopgave.

Centrale verwarming

Voor het jaarlijks onderhoud van uw centrale verwarming bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben hiervoor erkende vakmannen in dienst die uw verwarmingssysteem periodiek kunnen onderhouden. Tevens kunnen wij ook een nieuwe verwarming plaatsen of herstellen.

Boiler ontkalken

Wij plaatsen, installeren en repareren ook boilers. U kunt via ons een nieuwe boiler aankopen en deze direct laten plaatsen. Ook voor het ontkalken van uw boiler kunt u bij ons terecht. Heeft u hier meer vragen over? Aarzel dan niet en bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

CV-ketel onderhoud

U bent verplicht om elk jaar onderhoud uit te laten voeren aan uw verwarmingsketel. Loodgieter Joris heeft erkende loodgieters in dienst. Onze gas-installateurs zijn in het bezit van het Cerga certificaat. Hierdoor kunt u er gerust op zijn dat uw cv-ketel door vakmannen wordt onderhouden. Klik hier voor meer informatie over cv-ketel onderhoud.

SPOED LOODGIETER NODIG? BEL NU!

Heeft u een loodgieter met spoed nodig? Bel ons via 0471 212 420. We staan binnen een half uur voor uw deur om uw spoed klus op te lossen.

Contactformulier