4 monteurs beschikbaar in uw regio

Regio Brabant

Onze loodgieters zijn actief in de regio Brabant

Onze loodgieters staan dag en nacht voor u klaar in geval van noodreparaties of normaal werk. Lekt uw kraan, één van uw leidingen of douche bijvoorbeeld? Dan kunnen wij het meteen voor u oplossen door middel van een spoedinterventie. Ook voor andere loodgieterswerken zoals pijpleidingen, rioleringen, leidingen etc. kunt u bij ons terecht. Wij hebben een eigen klusjesdienst, ruimdienst, ventilatiedienst en ontstoppingsdienst. We zijn actief in de volgende regio’s:

Ontstoppingsdienst

Onze ontstoppingsdienst is 24 uur per dag in Brabant bereikbaar om uw toilet, riool of gootsteen te ontstoppen. Onze specialisten zijn met spoed bij u op locatie om uw problemen te verhelpen. Bij ons wordt er gebruikt gemaakt van camera inspectie en verschillende andere professionele gereedschappen. Neem dus zo snel mogelijk contact met ons op wanneer de afvoer, uw toilet, gootsteen of zelfs uw riool verstop is. Door het vakkundig uitvoeren van onze taken, zorgen wij ervoor dat het probleem verholpen wordt zonder dat er schade veroorzaakt wordt.

Ruimdienst

We hebben ook onze eigen ruimdienst en vrachtwagens tot onze beschikking. Wij komen op locatie wanneer onder andere uw septische put, beerput, regenput etc… geruimd moet worden. De kosten wat betreft het reinigen en eventueel ook opruimen van een septische put zal liggen aan het aantal m³, de locatie van de dienst en de diepte van de put. Neem gerust contact met ons op om te praten over de prijs en mogelijkheden hiervoor. Heeft u een vraag? Ook dan kunt u altijd met contact met ons opnemen.

Klusjesdienst

Wij stellen onze klusjesdienst voor diverse werkzaamheden in of rondom het huis voor u beschikbaar. Wilt u uw sanitair herstellen, plaatsen of verwijderen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Bij werkzaamheden voor de douche, kraan, gootsteen of iets anders staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Voor de snelste afhandeling raden wij u aan ons telefonisch te bereiken. Neem contact met ons op via de telefoon of via de website.

Ventilatie reiniging

Wilt u het ventilatiesysteem laten reinigen? Om een goede ventilatie te garanderen, is het noodzakelijk om dit van tijd tot tijd te doen. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat de binnenkomende lucht schoon is en vrij van vervuilde deeltjes of stof. Loodgieter Joris verzorgt al jaren onderhoudsdiensten voor vele soorten ventilatiesystemen tegen zeer concurrerende prijzen

Centrale verwarming

Zoekt u naar jaarlijks onderhoud voor uw centrale verwarming? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Onze specialisten beschikken over erkende vakmanschap die uw verwarmingssysteem regelmatig zal onderhouden. Tevens zijn wij ook beschikbaar wanneer u een nieuwe verwarmingssysteem wilt installeren, of repareren. Beschikt u over een thermostaat voor de centrale verwarming? Dan kunnen wij deze voor u vervangen als dat nodig is.

Radiatoren

Wilt u uw één van uw radiatoren vervangen, verplaatsten, ontluchten of bent u op zoek naar een nieuwe radiator? Dan kunt u hiervoor bij ons terecht.  Onze ervaren installateurs vervangen en installeren al jarenlang naar volle tevredenheid van onze klanten, radiatoren en andere verwarmingssystemen aan bij klanten thuis. Wij kunnen voor u ook de leidingen leggen en aansluiten op de radiatoren. U kunt gerust contact met ons opnemen over de bespreking van de prijs. Wij geloven namelijk in een eerlijke en concurrerende prijs voor de klant.

Boiler ontkalken

Loodgieter Joris is niet alleen modern maar ook ouder ingesteld. Wij plaatsen, installeren en repareren namelijk ook boilers. Bij ons kunt u een nieuwe boiler aanschaffen die wij direct voor u installeren. Als uw boiler ontkalkt moet worden kunt u ook bij ons terecht. Heeft u eventueel nog andere vragen? Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Elk jaar moet u verplicht de verwarmingsketel onderhouden. Loodgieter Joris heeft erkende loodgieters in dienst. Onze aardgasinstallateurs beschikken over een Cerga-certificaat. Hierdoor weet u zeker dat de ketel door vakmensen wordt onderhouden. Klik hier voor meer informatie over de onderhoud van uw ketel.

Heeft u een lekkage in een van uw leidingen? Middels lekdetectie zoeken wij het lek op en herstellen wij uw leiding. Bel voor meer informatie.

CV-ketel onderhoud, installatie of reparatie door Cerga erkende gasinstallateurs. Wij leveren indien nodig ook zelf cv-ketels.

Installatie, reparatie & onderhoud van mazout ketels door erkende vakmannen tegen een scherp tarief.

Installatie, reparatie & onderhoud van gas ketels door erkende vakmannen tegen een scherp tarief.