8 monteurs beschikbaar in uw regio

Loodgieter Antwerpen

Loodgieter Antwerpen - Spoedservice‎ 24/7

Op zoek naar een loodgieter in Antwerpen?

Het is niet altijd evident om dringend een loodgieter in Antwerpen te vinden. Gelukkig werkt loodgieter Joris, uw erkende loodgieter in Antwerpen, grondig en is snel op locatie ter plaatse.

Onze ervaren loodgieters zijn gespecialiseerd in diverse soorten installaties van sanitair en verwarmingen, maar ook bijvoorbeeld leidingwerkzaamheden of -onderhoud. U kan ons dus voor elke situatie inschakelen!

Heeft u een lek waar dringend een oplossing voor gezocht moet worden of heeft u plots problemen met uw verwarming of boiler? Is er een leiding gesprongen of overweegt u de aanschaf van een nieuwe thermostaat? Loodgieter Joris helpt u graag verder in de regio Antwerpen.

Loodgieter in Antwerpen
Loodgieter Antwerpen bij spoed 24/7

Loodgieter Antwerpen bij spoed 24/7 bereikbaar!

Op ongelegen momenten doen zich vaak problemen voor met je cv-ketel, lekkages en hardnekkige verstoppingen. Op zulke momenten heb je behoefte aan een loodgietersbedrijf dat een snelle en effectieve oplossing biedt: een spoedservice.

Daarom is Loodgieter Antwerpen 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor noodgevallen. Dit betreft klussen die niet kunnen wachten tot de volgende dag, zoals een overstromend toilet of een dringende lekkage.

Voor alle spoedreparaties met betrekking tot lekkages, verstoppingen of storingen, bel direct de vakmensen van Loodgieter Antwerpen op 0471 21 24 20. We komen zo snel mogelijk naar je toe. En omdat Antwerpen binnen ons werkgebied valt, zijn we er in no-time.

Installatiebedrijf Antwerpen

Je kunt ook contact opnemen met Loodgieter Antwerpen als je installatiewerkzaamheden wilt laten uitvoeren! We begrijpen maar al te goed dat sommige klussen te complex zijn om zelf te doen. Bovendien kunnen ze veel tijd in beslag nemen en veel kennis vereisen.

We helpen je graag bij het aanleggen of verplaatsen van gas- en waterleidingen. Je kunt gerust ons Installatiebedrijf in Antwerpen benaderen voor verbouwingen in huis, zoals het creëren van een nieuwe badkamer of keuken. Maar we staan ook klaar om te helpen als je je badkamer of keuken wilt renoveren.

Onze vakmensen helpen je graag bij het aansluiten van een nieuwe douchecabine, bad, wc-pot, kraan of wastafel. Indien nodig kunnen we deze items ook verplaatsen, wat wat meer werk vereist omdat de afvoerleidingen, waterleidingen en kranen dan ook moeten worden aangepast.

Ben je op zoek naar een installateur in Antwerpen? Bel nu 0471 21 24 20 om je klus te bespreken met onze monteur. We staan klaar om je te helpen.

Onze werkzaamheden als loodgieter in Antwerpen

Als loodgieter zijn we van alle markten thuis: u kan ons inschakelen voor allerlei werkzaamheden. Van eenvoudige leidingwerkzaamheden tot het aanleggen van nieuwe sanitair of verwarmingen: uiteraard zijn we op de hoogte van alle regels en wetgeving op dat vlak.

Heeft u dringend onze hulp nodig? Heeft u een lekkende kraan, moet de kelder leeggepompt worden of is er water in de kelder blijven staan? Bel ons dan vandaag nog.

  • sanitair
  • verwarming
  • thermostaat
  • boiler, ketel
  • herstellingen of vernieuwingen (ook in nieuwbouw en bij verbouwingen)

Sanitairwerkzaamheden in Antwerpen

Wilt u uw badkamer vernieuwen of sanitair vervangen? Onze loodgieters in Antwerpen helpen u met uw badkamerrenovatie! Naast het vernieuwen of vervangen van uw sanitair, staan wij u ook bij indien u dringende problemen heeft met uw sanitair. Zo gebeuren sanitaire herstellingen zo snel mogelijk. Van een lekkende kraan tot een volledig ondergelopen kelder, we helpen u graag en snel verder.

Ontkalken van waterleidingen en boiler

Moeten al uw leidingen vervangen worden omdat ze te oud zijn, ze last hebben van schade (door ongedierte,…) of zijn ze volgeslibt met kalk zonder dat u dat wist? Ook kan uw boiler beginnen lekken of uitvallen. U hoeft niet altijd gelijk een nieuwe boiler aan te schaffen, maar soms kan dit toch de voordeligste optie zijn. Ook voor ons is dat geen probleem: we helpen u graag met de installatie van een nieuwe boiler.

Al deze werkzaamheden nemen wij graag op ons en zorgen ervoor dat u weer snel al uw sanitair kan gebruiken zonder zorgen. Ook werken wij preventief en helpen u regelmatig uw apparaten en leidingen ontkalken.

Rioolgeur in huis? Rioleringswerken

Heeft u veel last van een rioolgeur in huis? Dan ligt het probleem hoogstwaarschijnlijk bij uw riolering. Of is er sanitair verkeerd aangesloten op de riolering. Wij onderzoeken en herstellen de situatie en zorgen ervoor dat uw huis weer fris ruikt, zonder ongemakken.

Verwarming installeren, vervangen en herstellen:

Problemen met de centrale verwarming zijn niet alleen erg vervelend, ze tasten uw levenskwaliteit ook erg aan. Niemand heeft het graag te koud of te warm en problemen met de verwarming komen altijd erg slecht uit.

Wij helpen u met dringende problemen met uw centrale verwarming, maar ook met uw  verplichte tweejaarlijkse onderhoud van uw gasketel (verwarmingsketel).

Ook als u een gloednieuw centraal verwarmingssysteem wilt laten aanleggen of uw bestaande wilt laten vernieuwen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kijken samen met u mee en geven advies dat past bij uw woning en bij uw budget. Heeft u liever helemaal geen omkijken naar uw verwarming? Neem dan bij ons een onderhoudscontract af: dan komen wij periodiek langs voor een controle en onderhoud, natuurlijk alleen maar uitgevoerd door een erkend installateur. Wij maken alleen maar gebruik van de bekende A-merken.

Wilt u een bestaande verwarming laten vervangen? Ook daar helpen wij u graag bij: wij kunnen helpen de oude verwarming te demonteren en de nieuwe te monteren. Ook geven we graag advies en geven onze erkende installateurs graag nog hun beste tips mee voor het gebruik.

Thermostaat

Heeft u een nieuwe thermostaat nodig of werkt uw huidige thermostaat niet goed meer? Ook hier kunnen wij u vlot verder helpen: we kunnen een nieuwe thermostaat installeren (een draadloze of eentje die via het internet verbonden is) of uw al bestaande thermostaat nakijken en/of vervangen.

Kortom, loodgieter Joris is de loodgieter-expert die u nodig hebt in de regio Antwerpen en omstreken. Twijfelt u of wij u kunnen helpen of wilt u graag uw plannen of sanitaire problemen eerst even bespreken? Bel ons vandaag nog en wij helpen u snel verder.

Heeft u een lekkage in een van uw leidingen? Middels lekdetectie zoeken wij het lek op en herstellen wij uw leiding. Bel voor meer informatie.

CV-ketel onderhoud, installatie of reparatie door Cerga erkende gasinstallateurs. Wij leveren indien nodig ook zelf cv-ketels.

Installatie, reparatie & onderhoud van mazout ketels door erkende vakmannen tegen een scherp tarief.

Installatie, reparatie & onderhoud van gas ketels door erkende vakmannen tegen een scherp tarief.

GRATIS OFFERTE

Wilt u graag weten wat iets kost? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.