3 monteurs beschikbaar in uw regio

Loodgieter Wortegem-Petegem

Loodgieter in Wortegem-Petegem

Op zoek naar een loodgieter in Wortegem-Petegem?

Soms kan het moeilijk zijn om een goede loodgieter in Wortegem-Petegem te vinden. Vanwege de grootte van de stad en het toenemende aantal loodgieters is het zoeken naar een naald in een hooiberg. U wilt natuurlijk wel een vakman in huis halen en niet iemand die het nog erger achterlaat dan het al was. Bij Loodgieter Joris kunt u er zeker van zijn dat u geholpen wordt door een gediplomeerd vakman tegen een eerlijke prijs. Om deze reden bestaan wij al 20 jaar en zijn onze klanten nog steeds vol lof over ons. Dus bent u op dit moment op zoek naar een loodgieter in Wortegem-Petegem? Neem dan snel contact met ons op!

Centrale verwarming in Wortegem-Petegem

Wilt u een centrale verwarmingssysteem aanleggen of uw bestaande verwarmingssysteem laten repareren in de regio Wortegem-Petegem? Zoek dan niet verder. Wij kunnen u adviseren over welke verwarmingssysteem het beste past bij uw woning. Sommige woningen maken bijvoorbeeld nog gebruik van een verouderde boiler. Deze kunnen wij voor u vervangen door een nieuw verwarmingssysteem. Ook kunt u bij ons een onderhoudscontract afnemen voor uw centrale verwarming. Wij komen dan periodiek bij u langs in Wortegem-Petegem om onderhoud uit te voeren aan. Alle werkzaamheden worden uiteraard uitgevoerd door een erkend installateur. Daarnaast maken wij gebruik van uitsluitend A-merken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Thermostaat

Heeft u al een thermostaat in huis? Mocht u een thermostaat thuis willen laten installeren dan heeft u de keuze uit 2 soorten. U kunt een draadloze thermostaat nemen of eentje die verbonden is via het internet. Deze kunnen gebruikt worden voor zowel de verwarming als alle kranen in uw huis waaronder de douchekraan. Ook kunnen we uw huidige thermostaat vervangen voor een nieuwe. Heeft u vragen of interesse? Neem dan contact met ons op voor een prijsindicatie.

Verwarming aanleggen in Wortegem-Petegem

Heeft u nog geen verwarming in huis? Wilt u er een laten aanleggen? Zoek dan niet verder. Bij Loodgieter Joris kunt u uw verwarming bestellen en laten aansluiten door een van onze erkende installateurs. Ook kunnen wij u helpen bij het kiezen van het juiste model.

Verwarming vervangen in Wortegem-Petegem

Als u een bestaande verwarming heeft kunt u deze door ons laten vervangen. Wij demonteren uw oude verwarmingssysteem en installeren een nieuwe voor u. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door erkende installateurs. Ook in dit geval kunnen wij u adviseren van aankoop tot het gebruik van uw nieuwe type verwarming. Heeft u hier vragen over? Bel ons op om de mogelijkheden rustig met u te bespreken.

Heeft u een lekkage in een van uw leidingen? Middels lekdetectie zoeken wij het lek op en herstellen wij uw leiding. Bel voor meer informatie.

CV-ketel onderhoud, installatie of reparatie door Cerga erkende gasinstallateurs. Wij leveren indien nodig ook zelf cv-ketels.

Installatie, reparatie & onderhoud van mazout ketels door erkende vakmannen tegen een scherp tarief.

Installatie, reparatie & onderhoud van gas ketels door erkende vakmannen tegen een scherp tarief.

GRATIS OFFERTE

Wilt u graag weten wat iets kost? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.