Dringend ontstopping in Tielt-Winge nodig?

Net wanneer u opstaat of thuiskomt van een dag op het werk, ruikt u het: er is iets grondig mis met de leidingen. Uw huis ruikt naar riool en u kan maar niet vinden waar de geur juist vandaan komt. Natuurlijk is dat erg vervelend en heeft dat een grote invloed op uw levenskwaliteit en op uw humeur. Loodgieter Joris biedt gelukkig een 24/7 ontstoppingsdienst aan in Tielt-Winge (en omgeving) in de regio Vlaams-Brabant

Enkele van onze diensten: wc ontstoppen, riolering ontstoppen, afvoeren ontstoppen, bad ontstoppen, douche ontstoppen… en dat allemaal in de regio Tielt-Winge. Wat wij exact doen als bedrijf en hoe we u zo snel mogelijk kunnen helpen, leggen wij u graag uit.

Het toilet spoelt niet meer door

Een van de eerste oorzaken van een grote stankoverlast in huis: een verstopte wc. Het toilet spoelt niet meer door en, ramp-oh-ramp, het water blijft gewoon in de toiletpot staan. Mét inhoud.

Allesbehalve een fijne situatie natuurlijk, en eentje die u graag zo snel mogelijk opgelost ziet. Zeker in deze tijden kan je niet zomaar aan de buren gaan vragen om het toilet even te gebruiken. Loodgieter Joris kan snel ter plaatse zijn om te onderzoeken wat de exacte oorzaak van de toiletverstopping is. We doen er alles aan om uw wc zo snel mogelijk te ontstoppen en ervoor te zorgen dat het probleem zich niet nog een keer herhaalt.

Ook geven we u daarbij graag tips om volgende wc-problemen te kunnen voorkomen. Bent u dringend op zoek naar een ervaren loodgieter in de regio Tielt-Winge die u snel kan komen helpen om de wc te ontstoppen? Stuur ons dan vandaag nog een mail of bel ons, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

De gootsteen loopt niet meer door

Nog een vaak voorkomend probleem: de gootsteen loopt niet meer door. Erg irritant als u net de afwas gedaan hebt, of restjes vuil water wilde weggieten. Gelukkig kan onze ontstoppingsdienst snel in actie schieten: loodgieter Joris kan snel bij u thuis zijn om te onderzoeken waarom de gootsteen niet meer goed doorloopt. Er is namelijk niets zo irritant als een gootsteen die ontstopt moet worden.  Onze ontstoppers werken snel en grondig, zo kan u snel weer verder.

De afvoer ontstoppen

Niet alleen de wc en de gootsteen moeten al eens ontstopt worden omdat ze verstopt zijn… ook een andere afvoer (zoals bijvoorbeeld van het bad, douche…) moeten we al eens ontstoppen. Vaak zijn zeepresten en haarresten de grote schuldigen, toch laat u best een professional aan het werk. U zou namelijk door te veel aan de slag te gaan met middeltjes zoals chemische ontstopper, de buizen erg kunnen beschadigen. Dat maakt het probleem alleen maar groter, en de factuur ook.

Geurdetectie in Tielt-Winge nodig? Snelle cameradetectie

Ruikt u een vieze geur in huis, maar kan u de oorzaak maar niet vinden? Dit ligt vaak aan uw afvoeren en buizen. Dankzij onze camera’s kunnen wij snel en efficiënt uw geuroverlast opsporen. Niet alleen gebruiken we deze camera voor geuroverlast, het is ook ideaal om onzichtbare lekken op te sporen. Ook voor camera-inspectie kan u ons inhuren, wij bespreken met u wanneer we een camera-inspectie inzetten tegen geuroverlast en problemen met ontstoppingen.

Riool ontstoppen

Ook het riool zelf kan verstopt zijn, zeker als het nog gaat om oudere rioolbuizen waar veel afval door stroomt. Ook voor het ontstoppen van de riolering kan u op ons rekenen. Wij zorgen voor een snelle en grondige ontstopping. Loodgieter Joris heeft meer dan 20 jaar ervaring en dat merkt u: wij werken aan correcte tarieven en werken zeer grondig.

Heeft u een spoedinterventie nodig? Dan kan u ook 24/7 bij ons terecht in de regio Tielt-Winge.

Ga vooral niet zelf ontstoppen

Nog een laatste tip: ga zeker niet te enthousiast aan de slag met het zelf ontstoppen van je wc, of het ontstoppen van je leidingen. Een ontstopper volgt hier speciale opleidingen voor en zal ervoor zorgen dat het ontstoppen zo snel mogelijk gebeurt zonder extra schade te berokkenen aan alle leidingen en riolering.

Wilt u graag dat uw leidingen, wc, douche, lavabo of andere afvoeren snel weer ontstopt zijn en kiest u het liefst voor een professional? Neem dan vandaag nog contact op met loodgieter Joris in Tielt-Winge. Wij zorgen voor een snelle oplossing!

SPOED LOODGIETER NODIG? BEL NU!

Heeft u een loodgieter met spoed nodig? Bel ons via 0471 212 420. We staan binnen een half uur voor uw deur om uw spoed klus op te lossen.

Contactformulier