5 monteurs beschikbaar in uw regio

Ontstopping Nieuwpoort

Ontstopping in Nieuwpoort

Op zoek naar een Ontstopper in Nieuwpoort?

Heeft u een verstopping in een van de leidingen van uw wc, douche, gootsteen of riool in Nieuwpoort? Krijgt u het papier niet weg uit uw toilet en komt het vuile water naar boven? Dit gebeurt natuurlijk vaak en kan iedereen overkomen. Een ander vaak voorkomende bijproduct van een ontstopte leiding is de doordringende rioolgeur.

Wij kunnen deze problemen voor u op een kostenbesparende en effectieve manier verhelpen. Onze ontstoppingsdienst is 24/7 bereikbaar voor spoedinterventies in Nieuwpoort regio Limburg. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Een verstopte wc laten ontstoppen

Uw wc, douche of andere leidingen vakkundig en effectief laten ontstoppen vereist vakkennis en specialisme. Wij bezitten jarenlange ervaring en expertise op het gebied van ontstopping. Wij ontstoppen naast wc’s en douches ook uw riool of gootsteen. Spoedinterventies zijn altijd mogelijk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave of als u andere vragen heeft.

Ontstopping riool Nieuwpoort en omgeving

Heeft u te maken met een verstopte riool? Last van een hinderende geur? Onze ontstoppingsdienst kan uw verstopte riool op een snelle en vakkundige wijze ontstoppen tegen een zeer scherp tarief. Wij kunnen al binnen 30 minuten op locatie zijn. Spoedservice gegarandeerd. Geef ons gerust een belletje voor een prijsopgave.

Gootsteen ontstoppen in Nieuwpoort

Onze ontstoppingsdienst staat altijd voor u klaar om uw gootsteen te ontstoppen. Loopt het water niet weg of zelfs over? Aarzel dan niet en bel ons om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn en zijn dag en nacht bereikbaar met onze spoedservice. Dringend ontstopping nodig? Bel loodgieter Joris voor al uw ontstopping in Nieuwpoort regio

Camera inspectie

Wij maken indien nodig gebruik van camera inspectie. Hierbij gaan we met een hiervoor speciaal ontworpen camera uw leidingen in om de verstopping te kunnen traceren zodat deze makkelijker en effectiever verholpen kan worden.

Zodra de verstopping is getraceerd kunnen wij overgaan tot het effectief ontstoppen van uw leidingen. Hierdoor besparen wij tijd en bespaart u kosten. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Geurdetectie

Door gebruik te maken van geurdetectie kunnen we achterhalen waar de onprettige geur vandaan komt. Of het nou gaat om een leiding in uw huis, uw wc of douche. Onze apparatuur speurt de vieze geur op waarna wij deze zorgvuldig en effectief kunnen verhelpen. Nadat wij dit hebben gedaan moet de doordringende geur verdwenen zijn. Heeft u vragen of wilt u hier meer over weten? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Liever zelf ontstoppen?

Wilt u uw leiding toch liever zelf ontstoppen? Dat kan. Probeer eerst de ontstopper te gebruiken. Lukt dit niet? Dan kunt u het proberen met een ontstoppingsmiddel. Dit is in vrijwel elke supermarkt te vinden. U kunt ook soda gebruiken. Als u ervoor heeft gekozen om soda te gebruiken laat het dan een tijdje zitten en giet er daarna heet water overheen.

Ook kunt de zogenoemde veer gebruiken. Hierbij dient echter wel rekening gehouden te worden dat het ook verkeerd kan gaan en de veer een leiding of koppelstuk beschadigd en een lekkage veroorzaakt. Neemt u liever geen risico? Loodgieter Joris heeft al meer dan 20 jaar ervaring met dit soort werkzaamheden. Wij lossen deze problemen dan ook graag voor u op.

Wc verstopt? Geen probleem. Wij lossen het probleem snel en vakkundig voor u op tegen een eerlijk tarief. Neem direct contact met ons op voor een prijsopgave.

Wij werken tegen een zeer scherp en eerlijk tarief. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

Wij werken tegen een zeer scherp en eerlijk tarief. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

GRATIS OFFERTE

Wilt u graag weten wat iets kost? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.