3 monteurs beschikbaar in uw regio

Ruimdienst

Ruimdienst – ledigen en reinigen van uw septische put of beerput

Loodgieter Joris is in bezit van een eigen ruimwagen. Hierdoor kunnen wij uw septische putten, vetputten, regen- of beerputten en alle andere overige ruimtes snel en efficiënt ledigen of reinigen.

Ook als u bijvoorbeeld een ondergelopen kelder, liftkoker en of garage kunt u bij ons terecht. Wij komen langs en pompen dit met een zware pomp de ruimwagen in. Dankzij onze ervaring en erkend vakmanschap kunt u er gerust van uitgaan dat dit zo snel en goed mogelijk wordt afgehandeld.

Wil je je septische put ledigen? Loodgieter Joris heeft een eigen ruimdienst die jou put snel, vakkundig en tegen een eerlijke prijs kan ledigen.

Een beerput heeft in tegenstelling tot een septische put geen afvoer. Deze moet dus ook periodiek geledigd worden. Wij kunnen al binnen 30 minuten op locatie zijn indien gewenst.

Ook een vetput ledigen dient van tijd tot tijd te gebeuren. Wij kunnen binnen 30 minuten al aanwezig zijn op locatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Ook voor alle overige ruimwerkzaamheden kunt u gerust bij ons terecht. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wanneer moet ik mijn septische put ruimen?

Het is verstandig uw put om de 2 a 3 jaar te laten ruimen. Dit doet u om een overlopend toilet te voorkomen. Als dit toch gebeurt komen er ook meteen onaangename geuren mee vrij. Dit wilt u niet hebben in uw woning. Neem daarom altijd vroegtijdig actie. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Ik wil mijn beerput laten ruimen.

 

Ook bij een beerput is het van belang dat u deze vroegtijdig ledigt en reinigt. Dit voorkomt niet alleen dat uw afvoerleidingen verstopt raken, maar ook voorkomt u hiermee een boel nare geuren.
Let dus goed op op indicaties die aangeven dat u uw beerput moet ledigen.

Wanneer moet ik mijn septische put ruimen?

Overige soorten putten laten ruimen.

 

Wij kunnen meerdere soorten putten reinigen. Staat uw soort put hierboven niet vernoemd? Neem dan contact met ons op. 

De kans is namelijk groot dat we deze alsnog kunnen ledigen en reinigen. 

U kunt er tenslotte van uitgaan dat wij enkel erkende vakmensen naar u toe sturen die garant staan voor een professionele afhandeling van uw probleem.

Ik wil mijn vetput laten ruimen.

 

Een vetput is verplicht als u afvalwater loost waar vet in zit. Deze put scheidt het vet van het water doordat het vet lichter is. Hierdoor zakt het naar beneden en blijft het water erboven. 

Met name horecazaken en de voedingsmiddelenindustrie hebben meestal een vetput. Wil je een vetput laten ledigen? Neem dan snel contact met ons op.

GRATIS OFFERTE

Wilt u graag weten wat iets kost? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.