Heeft u verstoppingsproblemen thuis? Geen probleem, wij kunnen op elk moment uw rekening ontstoppen. Wij leveren 24/24 ontstoppingsdienst Leuven Wij zijn snel ter plaatse overal in de regio van Leuven. Onze uitstekende service verhelpt uw probleem snel en met veel plezier.

Niets is vervelender dan een verstopte afvoer. Met een verstopte afvoer kunt u niet veel doen. Het toilet zal niet goed of helemaal niet doorspoelen en er kan zelfs water over het toilet spoelen. Douchen wordt minder plezierig als er na het douchen een laagje water in de douchebak blijft staan en hoe kunt u de gootsteen in de keuken nog gebruiken als deze vol zit met afvalwater dat niet meer wegspoelt? Reden te meer om er snel iets aan te doen.

In sommige gevallen kunt u zelf proberen de afvoer te ontstoppen, maar in veel gevallen is het nodig om een professionele ontstopper in te schakelen.

Wat kunnen wij ontstoppen?

Verstopte toiletten, douches, baden, wastafels, en ander sanitair. Ook keukenafvoeren krijgen we weer goed werkend, inclusief vaatwassers, wasmachines, afvoerleidingen, etc. U zegt het maar!

U verdient het beste!

Omdat wij de meest professionele apparatuur gebruiken om uw verstopping aan te pakken, inclusief een scala aan apparatuur en voertuigen om verschillende maten ontstoppingswerkzaamheden aan te kunnen, kunnen wij elke locatie aan.

 

Onze hogedruk rioolreinigingsmachines worden gebruikt in onze aangepaste tankwagens om alle afvoeren en leidingen grondig te reinigen. Het puin wordt grondig verwijderd door te stofzuigen. Op kleinere plaatsen wordt de afvoerslangmachine gebruikt om verstoppingen op te breken, en indien nodig wordt een camera gebruikt om de oorzaak vast te stellen.

 

Wat uw afvoer ook verstopt, wij bieden professionele ontstoppingsdiensten die uw afvoeren kunnen ontstoppen. Wij beoordelen ook hoe ver in de afvoer de verstopping zich bevindt, of dat het een diepere verstopping in het riool is. Met onze professionele apparatuur bent u in een mum van tijd van verstopte afvoeren af en kunt u uw gootsteen, toilet of bad weer gebruiken.

 

 Effectieve manier om de oorzaak van het probleem weg te nemen:

Sommige verstoppingen kunnen worden voorkomen, maar niet alle. Hoe uw verstopping ook is ontstaan, onze ontstoppingsdienst kan u altijd helpen.

Enkele mogelijke oorzaken:

  • Verzakkingen, wortelgroei, verborgen afvoerputjes.
  • Loodgietersproblemen, verstopte afvoeren, natte doekjes die door de toiletten worden gespoeld.
  • Douche en bad resten van haar en zeep.
  • Etensresten en vetresten in de gootsteen.
  • Bladeren in goten en afvoerpijpen.

Wat uw probleem ook is, wij repareren het effectief:

Een transparante ontstoppingsdienst is goed voor beide partijen. Wij kiezen altijd de beste oplossing voor onze klanten, dus overleggen we altijd met u voordat we met ontstoppen beginnen. Hierdoor kunnen wij u geld besparen door u altijd te laten weten wat u kunt verwachten. Bij ons kunt u rekenen op 24 uur, 7 dagen per week.

Als onderdeel van onze ontstoppingsdienst leggen wij ons toe op het ontstoppen van afvoeren. Dit is heel anders dan een algemene loodgieter, die daarnaast nog veel andere klussen doet en slechts af en toe een verstopping tegenkomt. Met professionele apparatuur en gereedschappen is geen verstopping ons te groot. Bovendien ontstoppen wij uw afvoeren niet alleen, maar reinigen wij ze ook. Dit garandeert dat uw afvoeren voor lange tijd vrij zijn van verstoppingen.