Zoekt u een goede ontstopper in Maldegem?

Je zal het net zien: op een moment dat het he-le-maal niet uitkomt, loopt het water niet meer door in de douche of bad. Of erger nog: loopt het toilet over. Bah!  Heeft u last van een verstopping in een van de leidingen van het toilet, de afwasbak, riool of douche in Maldegem? Dan zit u vaak ook met een grote stankoverlast die zo snel mogelijk opgelost moet worden, het is geen pretje om in één ruimte te wonen met een stinkende rioolgeur!

Gelukkig kunnen wij deze problemen snel voor u verhelpen: onze ontstoppingsdienst in Maldegem is namelijk 24/7 beschikbaar en u kan ons bellen voor dringende gevallen zoals ontstopping van de wc, riool of een bad dat niet meer doorloopt. Heeft u dringend een spoedinterventie nodig in de regio Maldegem regio Oost-Vlaanderen? Bel ons dan snel voor een vrijblijvende offerte.

Zelf aan de slag met ontstoppen

Uw eerste reactie is misschien om snel zelf aan de slag te gaan: hoe moeilijk kan een toilet ontstoppen immers zijn? Of de leidingen van de douche of bad ontstoppen? Een tip van ons: ga zeker niet aan de slag met flessen chemische ontstopper: die zijn namelijk erg schadelijk voor je rioolbuizen en vreten daarop in.

Laat een verstopte wc ontstoppen

We vertelden het hierboven al: je laat je sanitair het best ontstoppen door iemand die daar echt verstand van heeft. Om een wc te ontstoppen, rioolleidingen weer vlot te laten doorlopen of een douche vakkundig te ontstoppen, is er een grote vakkennis nodig. Dat wilt u niet door de eerste de beste laten doen. Behalve toiletten en wc’s, helpen wij u ook om de gootsteen of het riool te ontstoppen.

Heeft u een spoedinterventie nodig? Dan kan u ook 24/7 bij ons terecht in Maldegem regio Oost-Vlaanderen.

Stank in huis: geurdetectie

Woont u in de regio Maldegem en heeft u dringend geurdetectie nodig? Loodgieter Joris helpt u ook daar graag mee verder. Het is erg hinderlijk om een stinkende geur in huis te ruiken, maar de oorzaak niet te kunnen vinden. Het zal wel ergens uit de leidingen komen, maar waar exact?

Met onze handige apparatuur sporen wij in no-time de hinderlijke geur op en komen wij met een efficiënte en snelle oplossing: zo kan u zo snel mogelijk genieten van uw frisse huis of appartement!

Heeft u vragen of wilt u hier meer over weten? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Camera-inspectie verstopping in Maldegem

U weet ook als geen ander dat het geen pretje is om de oorzaak van een ontstopping te vinden: een prop toiletpapier kan te diep in de buizen zitten om eruit te kunnen halen. Als u helemaal pech heeft, heeft u veel last van zeepresten en haarresten die een ondoordringbaar kluwen gevormd hebben verderop in de buizen. Met andere woorden: daar heeft u zeker een specialist voor nodig.

Dankzij camera-inspectie kunnen wij snel de oorzaak van uw ontstopping achterhalen. We kunnen snel de oorzaak spotten, maar ook snel een oplossing op maat voorzien. Dit is een zeer efficiënte methode.

Laat een riool ontstoppen

Hoe herken je een ontstopt riool? Vaak herkent u een ontstopping van het riool aan de vreselijk stinkende geur: alsof u het toilet enkele dagen niet zou doorspoelen. Dit is natuurlijk geen geur die je graag in huis hebt. Hoe langer deze indringende geur in huis hangt, hoe moeilijker het ook wordt om de geur snel te kunnen verwijderen: het trekt al snel in het behang of in stoffen zoals de gordijnen of een zetel.

Gelukkig kan onze eigen ontstoppingsdienst het verstopte riool op vakkundige wijze ontstoppen aan een erg goed tarief. Ons team kan binnen de 30 minuten aanwezig zijn en daardoor kunnen wij een spoedservice voorzien. Heeft u dringend een rioolontstopping nodig in de regio Maldegem? Geef ons dan snel een seintje!

Gootsteen ontstoppen in Maldegem

Wat als het water in de gootsteen niet meer wilt weglopen en u nog met vuil water of afwaswater zit? Ook dit water is een bron van bacteriën en kan flink beginnen stinken. Het ontstoppen van een gootsteen kan erg dringend zijn voor u, dat begrijpen wij als de beste. Daarom bieden wij een 24/7-dienst aan om u zo snel mogelijk te kunnen helpen. Bel dus loodgieter Joris voor uw dringende ontstopping in huis.

Neemt u liever geen risico? Loodgieter Joris heeft al meer dan 20 jaar ervaring met ontstoppingswerken in Maldegem en regio. Wij lossen deze problemen vanzelfsprekend graag voor u op en sturen alleen ontstoppers langs met ervaring.

GRATIS OFFERTE

Wilt u graag weten wat iets kost? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Contactformulier