Bent u opzoek naar een loodgieter in Gent die 24/7 beschikbaar is? Wij zijn gespecialiseerd in ontstoppingsdiensten, klusjesman en dringende problemen. Wij kunnen uw centrale verwarming of sanitair herstellen, dakrenovatie, kleine elektriciteitswerken en ventilatieonderhoud uitvoeren.

Sanitair: Lekkende kraan – Kelder leegpompen – Badkamerrenovatie in Gent

Wanneer u te maken krijgt met wateroverlast, of een lekkende kraan, staan onze vaklui altijd paraat. Wij snappen dat dit soort problemen nooit op een goed moment komen, en zullen er dan ook alles aan doen om zo snel mogelijk bij u ter plaatse te zijn. Hebben we het dan over minder urgente zaken, zoals de renovatie van uw badkamer? Dan kan ook gewoon bij ons terecht. Wanneer u besluit voor de renovatie van uw badkamer gedeeltelijk te gaan, zorgt onze installateur ervoor dat het sanitair apparaat correct wordt aangesloten. Zoals gezegd leveren wij deze service ook in Gent.

Loodgieter met Camera rioolinspectie – rioolinspectie in Gent

Is uw riool aan vervanging toe? Misschien is er dan sprake van een kwetsbare plek in uw riolering. Een rioolinspectie met camera geeft inzicht in de toestand van uw riool. Zo weet u zeker dat er geen gevaar dreigt. Bent u benieuwd naar de kostprijs voor een rioolinspectie in Gent? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

In Gent is centrale verwarming herstelling en onderhoud beschikbaar

Zeker bij koude temperaturen is een defecte centrale verwarming alles behalve aangenaam. Gelukkig staat Loodgieterjoris 24/7 klaar om uw cv weer te herstellen. Ook voor het (wettelijk verplicht) jaarlijkse onderhoud van uw centrale verwarming bent u bij ons aan het juiste adres. Onze installateur kan tot slot ook een nieuwe CV aansluiten. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte in Gent en laat uzelf niet in de kou staan!