Heb je last van een verstopping? Lekkage? Iets met je centrale verwarming ketel of je gasboiler? Schakel Loodgieter Joris in Heusden-Zolder in! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in loodgieterswerk en hebben de meeste problemen binnen een paar minuten opgelost door ons professioneel personeel en gereedschap. Neem snel nog contact met ons op voor meer informatie. Wij hebben een uitgebreide organisatie in Heusden-Zolder waarmee wij snel, flexibel opereren in Heusden-Zolder. Wij zijn 24/7 bereikbaar en speciaal gericht op spoedreparatie’s.

Professioneel en duurzaam werken tegen een scherpe prijs is onze nummer een prioriteit. Dit valt niet alleen te zien aan onze certificaten van onze medewerkers, maar ook de kwaliteit die wij leveren wordt iedere dag alweer zichtbaar in al onze werkzaamheden. Wij lossen uw probleem zo snel mogelijk en doelgericht op. De oplossing moet niet alleen op dat moment helpen, maar ook erna nog voldoen. Dat is de kwaliteit die wij dagelijks leveren.

Dankzij het uitgebreide netwerk van loodgieters in Heusden-Zolder is er altijd wel iemand in de buurt om u snel te helpen. In Heusden-Zolder werken we samen met verschillende professionals, experts op het gebied van loodgieterswerk. Wij bieden een uitgebreid menu van services waarvan:

Ontstoppingsdienst:

Last van een verstopping hebben is niet leuk en kan soms heel wat hoofdpijn opleveren (stank, opborreling). Wij begrijpen hoe lastig dit is en daarom boeken wij zo snel mogelijk een afspraak, bij noodgevallen zijn wij binnen een paar minuten ter plaatse. Hiermee hoeft u nooit lang te wachten op een loodgieter in Heusden-Zolder. Heeft u zo snel mogelijk hulp nodig en zoekt u een bekwame en betrouwbare loodgieter met jarenlang ervaring? Schakel dan Loodgieter Joris in!

Loodgieterswerk:

Loodgieterswerk is een brede term voor alle klussen die Loodgieter Joris in en rondom regio Heusden-Zolder voor u uitvoeren. Denkt u aan het installeren van een nieuwe CV-ketel, het aanleggen van rioleringen en het oplossen van problemen in uw woning (lekkages, ontstoppingen). Loodgieterspraktijken gaan veel verder dan gewoon het oplossen van problemen binnen en buiten uw woning. We kunnen u namelijk ook graag van advies en een offerte voor we klussen voor u uitvoeren! Welke centrale verwarming ketel is het zuinigst? Op welke manier kunt u uw douche het beste renoveren zonder alles te verleggen? Met meer dan 20 jaar ervaring komen wij met de beste kwaliteit tegen de beste prijs.

Lekkage:

Hebt u last van een lekkage thuis in regio Heusden-Zolder? Dan kan Loodgieter Joris u zeker helpen! Een lekkage kan voor grote problemen in uw woning zorgen, het lekkende water kan grote schade aan uw woning aanbrengen als het niet snel genoeg opgelost en gerepareerd wordt. Loodgieter Joris is een ervaren loodgieter in Heusden-Zolder die gespecialiseerd is in het repareren van allerlei soorten lekkages met meer dan 20 jaar ervaring.

CV ketel:

Moet u CV ketel vervangen worden voor een beter of nieuwer model? Of wilt u het gewoon laten controleren/onderhouden? Laat Loodgieter Joris in Heusden-Zolder er naar kijken! Neem vandaag contact voor een afspraak te maken of voor advies. Meestal is het goedkoper en veiliger om het door een professioneel te laten doen dan het zelf te doen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of meer informatie of advies te verkrijgen.

Verwarming & sanitair:

Door de jaren heeft Loodgieter Joris zich ontwikkeld tot de verwarmingsspecialist voor particulieren en zakelijke klanten. Wij bieden een uitgebreid assortiment van services voor centrale verwarming op aardgas en olie, zowel op vlak van installatie, onderhoud en herstellingen. Ook voor sanitair zijn wij een van de beste in de regio Heusden-Zolder. Wij plaatsen of vervangen uw sanitaire leidingen, installeren baden en kranen en plaatsen alle gewenste toestellen zoals toiletten, douches, lavabo’s etc.. Neem nu contact met ons op voor meer informatie/advies of om een afspraak te maken!

Ruimdienst:

Voor het ledigen, ruimen en reinigen van je putten is Loodgieter HeusdenZolder je beste keuze. Onze vakmannen staan altijd 24/7 paraat met raad en daad wanneer je put vol is.

Beerput ledigen:

Beerput ledigen? Voor het ledigen en ruimen van beerputten kan je altijd rekenen op Loodgieter Heusden-Zolder. Een beerput ledigen doe je best zo snel mogelijk, een volle beerput kan er voor zorgen dat alle leidingen verstopt raken. Bovendien voorkomt het een heleboel gedoe en hoofdpijn. Indien je water minder snel afloopt of bij opborrelende toiletten, dan weet je dat het tijd is om je beerput te laten ledigen En dan kies je best voor Loodgieter Joris in Heusden-Zolder!

Septische put:

Septische put vol? Als het water minder snel richting je afvoer minder goed afloopt bijvoorbeeld, of als je toilet minder goed doorspoelt, of bij stank, dan is het tijd om je septische put te laten ledigen. Het ruimen van septische putten is onze specialisatie, voor al langer dan 20 jaar. Wanneer u Loodgieter Joris in Heusden-Zolder inschakelt, kunt u rekenen op een snelle en propere service. Een telefoontje volstaat op een van onze deskundige medewerkers bij u langs te sturen.

Vetput ledigen:

Vetput vol? In grote appartementsgebouwen, ziekenhuizen, restaurants en slachterijen zijn vetvangers verplicht. Dit voor de verwijdering van plantaardige en dierlijke vetten, toxische oliën en stoffen uit het afvalwater. De installatie en onderhoud van zo’n vetput dient om het rioolstelsel te beschermen voor verstopping door afzetting. Bij Loodgieter Joris zit je goed voor het ledigen van vetputten in Heusden-Zolder. Een telefoontje en een van onze deskundige medewerkers komt bij u langs. Voor advies kunt ons ook altijd contacteren.

Transparant: 

Wij bespreken altijd de prijs VOOR we beginnen aan het oplossen van het probleem. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren besproken. De beste en snelste service tegen een scherpe prijs! Neem nu contact met ons op voor meer info of gewoon voor advies.

24/7 bereikbaar:

Loodgieter Joris is 24/7 bereikbaar in Heusden-Zolder. Heb je ’s nachts last van een lekkage of een verstopt toilet? Wij komen ze ook vannacht voor u repareren. Op Loodgieter Joris kunt u altijd rekenen in de regio HeusdenZolder.

Vakmanschap:

Loodgieter Joris heeft meer dan 20 jaar ervaring in de loodgietersmarkt in Heusden-Zolder. We beschikken over alle benodigde certificaten en we gaan snel en efficiënt te werk met de juiste gereedschap. Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.