Een probleem met uw rioleringssysteem of andere verstoppingen kunnen uw huishouden erg moeilijk maken. Loodgieter Joris begrijpt dit als geen ander, want wij komen deze problemen dagelijks tegen, voor meer dan 20 jaar. De stank in uw huis of appartement is niet te doen. Door een verstopt riolering ziBen uw toilet, afvoer of bad volledig dicht. Zelf een verstopping oplossen is een zeer lasEge klus. Loodgieter Joris staat daarom alEjd voor u klaar! We lossen het probleem voor u op zodat u zo snel mogelijk verder kunt met uw dagelijkse taken. U kunt ons ook contacteren voor andere problemen die zich door verstoppingen kunnen voordoen, lekkages en ruimingen doen wij ook! Als u zo snel mogelijk geholpen wilt worden, moet u ons nummer bellen en een afspraak met ons maken, meestal zijn wij binnen 1 uur ter plaatse. Wij zorgen voor ontluchEng en voor opluchEng!

Onze diensten

Dankzij ons uitgebreide netwerk van bekwame loodgieters is er alEjd wel iemand in de buurt om u snel te helpen in regio Hasselt. In Hasselt werken we samen met verschillende lokale vakmannen, experts op het gebied van rioleringen. Wij bieden uitgebreide services, waarvan:

Lekkages

Bij lekkages is het belangrijkste dat er zo snel mogelijk een loodgieter langskomt om het op te lossen en grotere schade en hogere kosten te voorkomen. Op zoek naar een loodgieter in regio Hasselt die binnen een uur ter plaatste komt? Wij kunnen op een professionele manier uw problemen oplossen. Dit doen wij uiteraard tegen een eerlijke prijs. Voor meer informaEe en een offerte, neem gerust contact met ons op.

Verwarming

Loodgieter Joris is met meer dan 20 jaar ervaring de top keuze op het gebied van CV (Centrale-verwarming) en snelle oplossingen tegen de beste prijzen. Of het nu gaat om het installeren van een nieuwe cv-ketel,  cv-onderhoud of het plaatsen of installeren van een verwarmingssysteem. Voor advies kunt u ook alEjd bellen. Dit doen wij uiteraard tegen een eerlijke prijs. Voor meer informaEe en een offerte, neem gerust contact met ons op.

Wc Onstoppen

Er zijn veel oorzaken te bedenken voor een verstopte wc. Wij ontdekken of de verstopping het gevolg is van een simpele verstopping, of een dieper probleem zoals schade aan het rioleringssysteem. Dit doen wij uiteraard tegen een eerlijke prijs. Voor meer informaEe en een offerte, neem gerust contact met ons op.

Gootsteen onstoppen

Wij maken ook gebruik van tracers en rioolcamera’s. Hiermee kunnen wij het probleem achter uw gootsteen verstopping snel vinden, zodat de oplossing ook werkelijk snel en goedkoop is. Voor meer informaEe en een offerte, neem gerust contact met ons op.

Regenpijp ontstoppen

Zit u regenpijp verstopt? Wij begrijpen dat u hiervoor de goedkoopste maar beste oplossing voor zoekt. En ook snel natuurlijk, want een verstopte regenpijp zorgt al snel voor overlast en kan zelfs zorgen voor grotere schade. Dit doen wij uiteraard tegen een eerlijke prijs. Voor meer informaEe en een offerte, neem gerust contact met ons op.

LEIDINGEN

Zit uw leiding verstopt? Last van stank en-of andere vervelende problemen? Wij weten dat het snel oplossen van verstopte leidingen niet alleen het leven mooier maakt, maar ook verdere schade en hogere herstelkosten voorkomt. Dit doen wij uiteraard tegen een eerlijke prijs. Voor meer informaEe en een offerte, neem gerust contact met ons op.

DOUCHEPUTJE

Soms is het ontstoppen van een doucheputje eenvoudig en kunt u het gewoon zelf doen. Soms komt het vaak ook voor dat een verstopping wordt veroorzaakt door een probleem met de afvoer, zoals een verstopping of beschadiging in de riolering. Voor meer informaEe en een offerte, neem gerust contact met ons op.

VAATWASSER

Een verstopte vaatwasser kan veroorzaakt worden door veel verschillende dingen. Zo zorgen resten niet alleen binnen de vaatwasser voor verstoppingen; ook in de afvoer of het verdere riolering kunnen er meerdere problemen hierdoor ontstaan. Bel ons voor een snelle oplossing. Dit doen wij uiteraard tegen een eerlijke prijs. Voor meer informaEe en een offerte, neem gerust contact met ons op.

RUIMINGEN

U kan op ons rekenen voor het ledigen van sepEsche puBen, beerpuBen en vetpuBen. Loodgieter Joris hee‘ meer dan 20 jaar ervaring in het vak, dus een professionele en snelle service kunt u zeker verwachten. Ook voor het uitspuiten van puBen onder hoge druk bent u bij Loodgieter Joris bij het juiste adres. Dit doen wij uiteraard tegen een eerlijke prijs. Voor meer informaEe en een offerte, neem gerust contact met ons op.

Afvoer verstopt in Hasselt?Loodgieter Joris in Hasselt inschakelen!

Zit uw afvoer verstopt in Hasselt? De meeste verstoppingen zijn namelijk niet of moeilijk te bereiken zonder de juiste gereedschap en machines. U ziet niet wat het probleem is wanneer uw afvoer verstopt zit in Hasselt en daardoor wordt het verhelpen van het probleem bijzonder lasEg. Soms is het zonder de juiste gereedschappen is het zelfs onmogelijk. De kans is groot dat u alleen maar het probleem erger maakt en extra schade aanricht. Een afvoer die verstopt zit in Hasselt is dan ineens uw minste probleem. Loodgieter Joris in Hasselt helpt u graag binnen korte Ejd van uw probleem af.

De loodgieter in Hasselt voor eerlijke en duidelijke prijzen

Een verstopte afvoer is al vervelend genoeg. Daarom hanteren wij de beste prijzen. De prijs die u ziet ook daadwerkelijk de prijs die u betaalt. Concreet: u komt niet voor verrassingen te staan wanneer u kiest voor Loodgieter Joris in Hasselt. De enige verrassing is wellicht dat we graag garanEe geven op de onderdelen en producten die we gebruiken Ejdens reparaEes, omdat het oplossen van het probleem nummer 1 prioriteit is. Contacteer ons

Loodgieter Joris stree‘ ernaar zijn klanten op professionele en vakkundige wijze van dienst te kunnen zijn voor een eerlijke en concurrerende prijs. Wij zijn meestal binnen 1 uur op locaEe.

Hee‘ u haast met het laten ontstoppen van de afvoer die verstopt zit in Hasselt of wilt u meer weten over de mogelijkheden rond de reparaEes aan de riolering of de complete vervanging? Neem gerust contact met ons op.