Last van een verstopping? Heb je een lekkage? Iets met je CV ketel of je boiler? Loodgieter Joris lost het zo op! Wij zijn zeer ervaren en hebben de meeste problemen binnen enkele minuten opgelost door ons vakkundig personeel en materiaal. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie. Wij hebben een zelfstandige organisatie waarmee wij snel, flexibel opereren in Hasselt. Voor de 24/7 zijn wij speciaal gericht op spoedreparatie’s en het maken van.

Kwalitatief en duurzaam werken tegen de beste prijs is onze #1 prioriteit. Dit valt niet alleen te zien aan onze gecertifieerde medewerkers. De kwaliteit die wij leveren wordt iedere dag alweer zichtbaar in al onze werkzaamheden. Wij lossen uw probleem snel en doelgericht op. De oplossing moet niet alleen op dat moment helpen, maar ook maanden en jaren erna nog voldoen. Dat is de kwaliteit die wij elke dag leveren.

Dankzij het uitgebreide netwerk van rioolspecialisten is er altijd wel iemand in de buurt om u snel te helpen. In Hasselt werken we samen met verschillende lokale professionals, experts op het gebied van rioleringen. Wij bieden een uitgebreid assortiment van services waarvan:

Ontstoppingsdienst:

Last van een verstopping hebben is niet fijn en kan soms heel lastig worden (stank). Wij begrijpen hoe vervelend dit is en daarom maken wij zo snel mogelijk een afspraak. Hiermee hoeft u nooit lang te wachten op een loodgieter in Hasselt. Heeft u zo snel mogelijk hulp nodig en zoekt u een snelle en betrouwbare loodgieter met jarenlang ervaring? Schakel dan Loodgieter Joris in!

Loodgieterswerk:

Loodgieterswerk is een brede term voor alle klussen die Loodgieter Joris in en rondom regio Hasselt voor u uitvoeren. Denk aan het installeren van een nieuwe centrale verwarming ketel, het aanleggen van rioleringen en het oplossen van diverse problemen in huis (lekkages, ontstoppingen).

Loodgieterswerk gaat veel verder dan gewoon het uitvoeren van klussen binnen en buiten uw woning. Zo voorzien we u namelijk ook graag van advies en een offerte voor we klussen voor u uitvoeren! Welke centrale verwarming ketel heeft het hoogste rendement? Op welke manier kunt u uw douche het beste renoveren zonder leidingen te verleggen? Met meer dan 20 jaar ervaring komen wij met de beste service en advies.

Lekkage:

Hebt u een lekkage thuis? Dan ben je bij Loodgieter Joris op het juiste adres! Een lekkage kan voor grote problemen in huis zorgen, het lekkende water kan grote schade aan uw huis aanbrengen als het niet snel genoeg gerepareerd wordt. Loodgieter Joris is een bekwame loodgieter in Hasselt die gespecialiseerd is in het repareren van allerlei soorten lekkages.

CV ketel:

Moet u CV ketel vervangen worden voor een zuiniger model? Of wilt u het gewoon laten controleren? Laat Loodgieter Joris er naar kijken! Neem vandaag contact voor een afspraak te maken en te kijken naar de mogelijkheden. Meestal is het goedkoper om het door een professioneel te laten doen dan het zelf te doen. Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken of meer informatie te verkrijgen.

Verwarming & sanitair:

Loodgieter Joris ontwikkelde zich tot de verwarmingsspecialist voor particulieren, maar ook voor zaken en andere grote instellingen. Wij bieden een uitgebreide service voor centrale verwarming op aardgas en stookolie, zowel op vlak van installatie, onderhoud en herstellingen. Ook voor sanitair zijn wij een van de beste in de regio Hasselt. Wij plaatsen of vervangen uw sanitaire leidingen, installeren kranen en plaatsen alle gewenste toestellen zoals baden , douches, lavabo’s etc.. Neem nu contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken!

Ruimdienst:

Voor het ruimen, ledigen en reinigen van je putten is Loodgieter Hasselt je beste keuze. Onze deskundige vakmannen staan altijd paraat met raad en daad wanneer je put vol is.

Beerput ledigen:

Beerput ledigen? Voor het ruimen en ledigen van beerputten kan je altijd rekenen op Loodgieter Hasselt. Een beerput ledigen doe je liefst zo snel mogelijk, een volle beerput kan er voor zorgen dat je afvoerleidingen verstopt raken. Bovendien voorkomt het een heleboel hoofdpijn. Indien je water minder snel richting afvoer afloopt of bij opborrelende toiletten, dan weet je dat het tijd is om je beerput te laten ledigen En dan kies je best voor Loodgieter Joris in Hasselt!

Septische put:

Septische put ledigen? Als je afvoer minder goed afloopt bijvoorbeeld, of als je toilet minder goed doorspoelt, of bij stank. Het ruimen van septische putten is onze specialisatie, met meer dan 20 jaar ervaring. Wanneer u Loodgieter Joris in Hasselt inschakelt, kunt u rekenen op een propere service. Een telefoontje volstaat op een van onze professionals bij u langs te sturen.

Vetput ledigen:

Vetput ledigen? In grote appartementsgebouwen, restaurants, ziekenhuizen en slachterijen zijn vetvangers verplicht. Dit voor de verwijdering van plantaardige en dierlijke vetten, oliën en stoffen uit het afvalwater. De installatie van zo’n vetput dient om het rioolstelsel te beschermen voor verstopping door afzetting. Bij Loodgieter Joris zit je goed voor het ledigen van vetafscheiders en vetputten. Een telefoontje en een van onze professionals komt bij u langs. Voor advies kunt u ook telefoneren.

Transparant: 

Wij bespreken altijd de prijs voor we te werk gaan. Er zijn geen onverwachtse kosten want alles wordt van te voren gecommuniceerd. Wij leven voor flexibiliteit en effectiviteit. De beste service tegen een scherpe prijs! Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

24/7 bereikbaar:

Loodgieter Joris is 24/7 bereikbaar in Hasselt. Heb je ’s nachts last van een lekkage of een verstopping? Wij komen ze ook in de midden van de nacht voor u repareren. Op Loodgieter Joris kunt u altijd rekenen.

Vakmanschap:

Loodgieter Joris heeft meer dan 20 jaar ervaring in de loodgietersmarkt in Hasselt. We beschikken over alle benodigde certificaten en we gaan efficiënt te werk met de juiste materiaal. Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.