Loodgieter Antwerpen is de beste keuze voor al uw loodgietersklussen en lekdetectie. Wacht niet tot het probleem van de sanitaire waterlekkage ernstiger wordt en bel Loodgieterij Antwerpen voor een snelle en efficiënte service.

Wij zijn gespecialiseerd in de plaatsing en het onderhoud van sanitaire installaties in Antwerpen en omstreken.
Of het nu gaat over het installeren van nieuwe producten of het oplossen van problemen met uw huidige installaties, bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij plaatsen volledige badkamers, wc’s, badkamermeubilair, kranen, enz.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies

Loodgieter Antwerpen is een veelzijdig loodgietersbedrijf

Loodgieter Antwerpen is een flexibel loodgietersbedrijf, dat zijn wortels in de stad heeft. Wij hebben 2 hoofdactiviteiten: sanitair en loodgieterij, en de installatie en onderhoud van centrale verwarming.

Wij helpen u met werkzaamheden in Antwerpen zoals ontstoppen, lekkage en CV ketel onderhoud. Onze loodgieters in Antwerpen helpen met alle soorten sanitaire klussen (lekkage, douche, badkamer, wc en keuken).

Gaat u renoveren? Dan is het bijzonder handig om voor beide werken slechts één aanspreekpunt te hebben.

Loodgieter Antwerpen

Loodgieter Antwerpen 24h/24

Wanneer u onverhoopt een loodgieter nodig hebt, is Loodgieterjoris 24/24 voor u paraat.

Betrouwbare loodgieter met 24 uur service voor Antwerpen.

Is er een probleem? Onze expert loodgieters helpen je graag! Vele mensen hebben gebruik gemaakt van onze diensten voor de installatie, het onderhoud of de reparatie van hun centrale verwarming doorheen de jaren. Ook het installeren en repareren van sanitair behoort tot onze specialiteit. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat Loodgieterjoris een graag geziene loodgieter is in de regio Antwerpen.

Onze expert loodgieters en installateurs staan 24/7 voor je klaar. Alle loodgieter interventies in de provincie Antwerpen starten vanuit ons hoofdkantoor in Deurne. Heb je dringend een loodgieter nodig? In groot Antwerpen kan je rekenen op de 24 uur service van Loodgieterjoris.