Loodgieterjoris staat 24/7 klaar voor snelle reparaties, zoals sanitair of centrale verwarming. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor ontstoppingen, klusjesdienst en andere werkzaamheden. Wij zijn actief in de gehele regio van Antwerpen, Mechelen en Turnhout.

Loodgieter en klusjesdienst – 24/24 beschikbaar in de regio Antwerpen

Loodgieterjoris, is 24/7 beschikbaar voor noodgevallen in de regio Antwerpen. Denk bijvoorbeeld aan een defecte boiler, centrale verwarming of een ander sanitair apparaat. Ook als het nieuwe apparaat veilig moet worden aangesloten, kun je Joris inschakelen. Andere diensten die Joris aanbiedt, zijn onder andere: aardgas installeren, een gaskeuring, betonboringen, een badkamerrenovatie, het jaarlijks onderhoud van je centrale verwarming, kleine elektriciteitswerken en rioleringswerken. Tot slot is Joris ook actief als schoorsteenveger en als allround klusjesman. In de provincie Antwerpen bedient hij de regio’s Antwerpen, Turnhout en Mechelen.

Ontstoppingsdienst – WC, riool in Antwerpen

Heeft u last van een verstopte wc, gootsteen of douche? Onze ontstoppingsdienst staat 24/7 voor u klaar in de regio’s Antwerpen, Mechelen en Turnhout. Wij ontstoppen het sanitair apparaat in kwestie met professionele tools, zonder daarbij de leiding te beschadigen. Soms kan de verstopping zich ook voordoen in de riolering, iets wat je o.a. merkt aan de typische rioolgeur. Ook hier kunnen we de leidingen van uw riool makkelijk ontstoppen. Geen last van een verstopping maar wel van geurhinder? Met behulp van een rookgenerator kunnen we de oorzaak opsporen waarna we de geurhinder kunnen elimineren. Al onze diensten worden aangeboden tegen vaste prijzen, wanneer de ontstopping binnen het uur verholpen kan worden. Voor de meer hardnekkigere ontstoppingen – ontstoppingen die langer dan een uur werk vergen – stijgt de prijs per half uur extra. Wil je tot slot met behulp van camera inspectie je riolering onder de loep nemen? Dat kan voor een kleine toeslagprijs. Zo’n rioolinspectie wordt doorgaans aangeraden wanneer je riool meermaals is vastgelopen.