Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter voor het installeren, onderhouden en repareren van sanitaire installaties, water- en gasleidingen, verwarmingssystemen en bijbehorende armaturen en apparaten in residentiële, commerciële en industriële structuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren Uw erkende loodgieter in Gent Of het nu gaat om huishoudelijk of commercieel loodgieterswerk, u kunt vertrouwen op onze opgeleide en ervaren loodgieters.

Waarom kiezen voor een goede loodgieter?

Zowel residentiële als commerciële gebouwen hebben loodgietersdiensten nodig. Net als goede vrienden, kunnen de beste loodgieters u helpen wanneer u ze nodig heeft. Een goede loodgieter, die ervaren is en alle aspecten van zijn vak verstaat, is noodzakelijk om het loodgieterssysteem in uw gebouw in goede staat te houden.

Ervaren en veelzijdig.

Wij beseffen het belang van een zeer ervaren vakman. Onervaren jongens moeten niet omgaan met uw dure en gevoelige loodgieterssysteem. Daarom moet u een professional grondig onderzoeken voordat u hem inhuurt. Diversiteit in vaardigheden is ook belangrijk. De loodgieter die u inhuurt moet beschikken over diverse vaardigheden en in staat zijn om alle soorten loodgietersproblemen op te lossen zonder verdere schade te veroorzaken.

Goede reputatie.

De tevredenheid van klanten kan worden gebruikt als een maatstaf voor de ervaring en kwaliteit van een bedrijf.

Verzekerd en met vergunning.

Betrouwbare bedrijven hebben meestal een vergunning en zijn verzekerd. De gemoedsrust die het inhuren van een loodgieter met een juiste vergunning en verzekering met zich meebrengt, kan niet genoeg worden benadrukt. Verzekerde bedrijven nemen alle verantwoordelijkheid op zich als er iets misgaat.

Goede klantenservice.

Toegang tot een vriendelijke en zorgzame service is een echt voorrecht. Loodgietersproblemen kunnen gemakkelijk worden besproken met een professional die zal luisteren en oplossingen zal aanbieden. Gerenommeerde loodgieters streven ernaar een goede relatie met hun klanten op te bouwen. Ongeacht de aard van een probleem, het gedrag van een loodgieter kan u veel vertellen over zijn karakter en vaardigheden.

Snel en betaalbaar.

Een goede loodgieter begrijpt dat u geen twee dagen kunt wachten om uw gootsteen gerepareerd te krijgen. Een van de kenmerken van een gerenommeerd loodgietersbedrijf is de mogelijkheid om snelle en effectieve oplossingen te bieden. Vraag een expert hoe lang het waarschijnlijk zal duren om een probleem op te lossen.

Onze Verantwoordelijkheden:

 • Onderhouden van commerciële en residentiële structuren door het installeren, repareren en herstellen van leidingen, kleppen, fittingen, afvoersystemen, en armaturen.
 • Werken met algemene aannemers, elektriciens en andere professionals in de bouwsector.
 • Je gebruikt plannen en blauwdrukken als leidraad.
 • Je reageert op noodsituaties met betrekking tot loodgieterij, stelt een diagnose en lost deze op.
 • Uitvoeren van routinematige inspecties van loodgieters- en afvoersystemen.
 • Werkt op verzoek aan lichte bouw-, timmer-, schilder-, stukadoors-, vloer-, plafond- en elektriciteitswerkzaamheden.
 • Bereidt indien nodig offertes, begrotingen en kostenramingen voor.
 • Documenteer de werktijd, de gebruikte materialen en het uitgevoerde werk.

 

Kwalificaties / Vaardigheden loodgieter:

Vaardigheid in het gebruik van hand- en elektrische gereedschappen die in de loodgieterij worden gebruikt.

Kennis van bouwvoorschriften, veiligheidsvoorschriften en -praktijken.

 • In staat om blauwdrukken en ruwe tekeningen te lezen en te volgen.
 • Bekendheid met PVC, CPVC, PEX, gietijzer en koper.
 • Doeltreffende mondelinge communicatie en interpersoonlijke vaardigheden.
 • Vermogen om projecten zonder toezicht en zonder hulp te voltooien.
 • Uitstekende probleemoplossende vaardigheden.
 • Aandacht voor detail en vermogen om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren.
 • Bekwaamheid in basiswiskunde en het omzetten van maten.